Blogging, Știri & Trends
Facem un nou Constanța Blogmeet dar…unde ?
Facem un nou Constanța Blogmeet dar…unde ?

Facem un nou Constanța Blogmeet dar…unde ?

Ne-am hotărât! Pe 24 Mai are loc a 16-a ediție de Constanța Blogmeet. Eu m-am ocupat de Ediția cu Numărul 14 și o preiau și pe asta dacă lumea tot șovăie… Desigur că dacă ceva nu iese bine tot mie îmi va sări lumea în cap dar…poate iese totul bine și frumos și unicorni roz.
O să mă ocup de Logistică iar articolul ăsta reprezintă o parte din ea. Întrebarea este: Unde facem noi un Blogmeet de data asta? Și nu se adresează atât bloggărilor cât patronilor ce au un business specific pe ce căutăm noi și ce vor să câștige în câteva ore niște bani buni plus o reclamă bună dacă e cazul. Nu mizez mult pe vreo intervenție din exterior din partea unor Restaurante/Puburi/Cluburi dar încerc. Dacă nu…aleg eu un local, îl supun la vot…și aia va fi ! De asemenea, ar fi fun să avem și Sponsori dar…nu prea știu cum am reuși asta căci depinde și de localul ales cred. 
La penultima ediție am fost cam 20 de bloggări, la ultima am fost doar 13. Cam între aceste cifre se află media de prezență. Suntem un grup ok dar putem deveni gălăgioși puțin. Unii fumează, alții beau dar toți se înțeleg bine între ei în mare măsură. Cam acesta e clientul. Cine e pe lângă grup…poate interveni în discuție și uite așa ne împrietenim unii cu ceilalți.
Chiar mi-ar plăcea să nu mai văd situații tensionate căci acestea n-au făcut niciodată parte din specificul întâlnirii. Vorba cuiva, nu prea suntem o comunitate atât de unită dar poate mai schimbăm asta. O să-l avem ca invitat special probabil și pe chinezu.eu. Poate ne învață el câteceva despre Net și popularitate pe Net și poate vedem mai mulți constănțeni implicați bine în campanii online. Adică…parcă vorbim prea mult de Programare și Webdesign.
Până pe 24, mai am ceva timp să planific evenimentul dar…nu prea mult. Puteți veni și voi cu sugestii de loc unde să organizăm Blogmeet-ul. Ba chiar, puteți să vă anunțați și prezența printr-un comentariu mai jos! Hai, gata! A venit Primăvara! Hai să ne trezim!

[LE]

Data de 25 Mai pare preferata blogggerilor pentru ediția asta, așa că așa vom face. Duminică, 25 mai, ora 12:00. Dar unde să fie locația…unde oare? Am deja două idei foarte bune iar vizavi de anunțul de mai sus, chiar am fost contactat de cineva. Trebuie să merg la fața locului pentru a putea să vă propun opțiunile așa că vă țin la curent!

11 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *