Blogging, Știri & Trends
Factura RDS-RCS schimbată puțin
Factura RDS-RCS schimbată puțin

Factura RDS-RCS schimbată puțin

În sfârșit și-au schimbat și cei de la RDS-RCS modul de scriere a facturii. Au devenit cu ocazia asta puțin mai transparenți. De fapt…mi-e destul de clară factura acum.
Înainte mă plângeam că nu înțeleg factura acestora, mai ales că denumirea produselor sau a serviciilor era de fapt ascunsă într-un ghem de informații. Hai să vă arăt:

Așadar, toate erau doar…Servicii. Fără a vedea exact cât costă fiecare și dacă se schimbă ceva în preț. Acum însă, îți face lista pentru fiecare în parte. Perioada de facturare încă este un mister pentru mine. Adică îmi facturează pe 2 luni dar de fapt îmi facturează cu data de 19-20 a lunii următoare. Nu știu. Cert e că trebuie ca eu să fiu atent să-mi vină lună de lună, la prețul pachetelor comandate. Chiar simțeam că aveam mult de plătit luna asta dar datorită listei de produse, am văzut că totul e ok de fapt.
E simplu să-ți ții socoteala la facturi. Eu am început să fiu mai atent din nou la ele, așa că mi-am făcut un dosar. Am pentru fiecare furnizor un plic și păstrez acolo contracte și facturi și tot, separate pe an. Îmi e mult mai ușor așa. Drept urmare, dacă bate o briză prin prețul serviciului, o să observ foarte ușor ce și cum. 
Ia făceți-vă și voi așa ceva!

p.s. Hai să vă mai dau un sfat. Eu notez pe fiecare factură primită un mare „N” de la Neplătită. Când o plătesc, tai N-ul ca să arate starea facturii. E simplu și rapid. De asemenea capsez orice bon plătit la factura în cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *