Blogging, Știri & Trends
Fantome printre noi
Fantome printre noi

Fantome printre noi

Eu cred în fantome, sau cel puţin în capacitatea creierului de a creea fantome. Na, ca să vă dau şi vouă un fel de os al raţiunii.

Mi s-a întâmplat într-o seară să simt o umbră în cameră. Pare vag dar aşa a fost. Aseară am simţit aceaşi umbră, de data asta în vis. Visam ceva aleator, cu nici o legătură fantomatică, ba chiar era destul de sexy ipostaza visului meu. p.s. Eu visez mult de obicei şi visez orice fel de lucruri, care deseori se simt bine structurate şi reale.

Brusc, aşteptam eu să reapară persoana pe care o visam şi am simţit din senin cum se trage cearceaful peste mine şi cum în acelaşi timp se înfăşoară două sfori pe gâtul meu. Atunci m-am cam dus în starea de semi-vis, mai spre trezire. Asta se întâmpla în vis dar întâmplându-se atât de spontan, mi-am dat seama de ciudăţenie. Am realizat că e un vis, zicându-mi în vis că se simte real. Nu e prima oară când sunt conştient în vis. Am zis asta ca să ţin minte când mă voi trezi de păţanie.

Deci mă strângeau sforile alea 2 de gât şi mă sufocau, simţeam real asta. La fel ca în realitate, eram în patul meu. M-am dat în dreapta, încercând să cobor şi să forţez visul să dispară în timp ce mă sufocam real (chiar dacă era vis). Eu mă dădeam în dreapta să ajung cu picioarele pe podea, umbra aia mă trăgea în stânga. Cum am atins cu picioarele de podea m-am simţit mai în control aşa că m-am trezit. Eram în pat, stând întins, respirând greu şi gândindu-mă serios la ce s-a întâmplat.

Jur, aşa s-a întâmplat! Cunosc visele mele destul de bine şi ştiu când se petrece ceva total deplasat. Aici a fost ceva mai deosebit. Deci, vrem nu vrem, lucrurile astea există. Dacă mie îmi zice cineva „da mă, e psihicul tău” eu pot să-i replic că poate să fie şi Sfântul Duh că eu tot am simţit panica şi sentimentul respectiv în mod real.

4 comentarii

  1. da poate scoti si partea a 3a din filmu ala nebunesc :)) .

    Radem glumim dar am multe de povestit, e absurd sa cred ca suntem singuri in universu asta, unu la mana cred in Obiecte Zburatoare Neidentificate OZN-uri, am vazut multe, am vazut si in delta, in pustietatea deltei , cred, asa… cred si in efecte paranormale, am facut cand eram ciutan incantantii magari, a ajuns tipa sa sfinteasca casa, festanie, o tot vedea pe bunicasa, noua ni sa topit lumanarile foarte repede simteam prezente reci, o atmosfera incarcata in camera respectiva, ajunsesem sa cumparam si o tabla de spiritism si chiar a functionat, am multe intamplari ciudate… Eu te cred ca ai vazut :) Ultima oara cnd am vazut ceva aiurea a fost acum 1 saptamana, cand ma intorceam de la un prieten si departe in zare am vazut o silueta neagra care pur si simplu avea ca o pelerina ce flutura prima oara am crez k e in imaginatia mea ,m-am uitat pe sub ochi nu foarte atent, dar a fost al dracului de ciudat, parca levita..nu eram beat nu fumez..nush ce drq a fost..dar ma speriat. Am continuat sa merg spre scara ,am intrat n-am privit inapoi..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *