Blogging, Știri & Trends
Fara luminite si show de Revelion in orasul Constanta
Fara luminite si show de Revelion in orasul Constanta

Fara luminite si show de Revelion in orasul Constanta

Anul asta nu doar ca am ramas fara luminite pe strazi dar vom ramane si fara concert de final de an.


Aceste poze, gasite pe adevarul.ro, arata situatia de anul trecut si cea de anul asta. Ati vazut voi ceva cu „La Multi Ani 2011” asa cum ar trebui sa existe? Eu nu. Oricum, an de an, am avut decoratii de slaba calitate dar acum sa nu le avem nici pe alea? Da’ Mazare e prietenul morocanos care isi poate permite sa faca asta cu prietenii lui sau e Primarul care n-are voie sa se comporte astfel in fata unei societati? Eu stiam ca-i putin hotoman Mazare dar il credeam mai ambitios de atat, mult mai ambitios si mai istet. M-am inselat se pare.

Se vorbeste acum si despre lipsa organizarii petrecerii de sfarsit de an din piata Ovidiu, la care participa de obicei mii de constanteni. In 2007-2008 au participat peste 2000 de constanteni la Revelion, in 2008-2009, la a treia editie organizata de Primarie, s-au platit 100.000 de euro pentru show. In 2009-2010 nu mai stiu exact ce s-a intamplat dar cert e ca pentru 2011 nu se mai vor dati bani pentru acest eveniment, lucru confirmat oficial. M-as lua de Mazare si de excursia lui dar sa fim seriosi, nici cei din Consiliul Local nu sunt sfinti si de obicei, actiunea unui grup de oameni intrece actiunea unui singur om. Doar pentru ca cineva e varful unei piramide nu inseamna neaparat ca el face piramida sa se miste, ci pur si simplu e actionat de cei de dedesubt, ca Mazare, ca Basescu si chiar ca dracul de Boc.

Daca nu e asta, atunci e vorba de supararea pesedista, caci pana la urma nici Vanghelionul bucurestean nu va mai avea loc, nu?

p.s. Observati cum in ultima poza de mai sus, pe scaunul masinii scrie „Dictator”? Coincidenta sau nu? Poza este gasita pe blogul sau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *