Blogging, Știri & Trends
Farmacia Catena din Tomis Mall
Farmacia Catena din Tomis Mall

Farmacia Catena din Tomis Mall

În Tomis Mall există o farmacie Catena (intrarea pe partea cu stația de autobuz 48, 51, 44…). Amica mea Alexandra lucrează acolo de ceva timp și m-a convins că au întradevăr prețuri bune și produse pentru toate gusturile. Văd asta de multe ori la această farmacie (căci nu toate sunt la fel, chiar dacă e același brand) deoarece mereu când mă duc prin Tomis Mall pentru a-mi satisface un ritual la McDonald’s, o vizitez și pe Alexandra și mă uit atent prin preajmă și prin rafturi.
Pe lângă amabilitatea personalului ce nu poate decât să dea o notă în plus de seriozitate și plăcere, observi și multe promoții, reduceri, cadouri sau chiar lucruri bonus, cum ar fi de exemplu revistele de mai jos:

Costă 11 lei împreună dar din câte am înțeles, se dau gratuit la persoanele care vin cu rețetă. Le-am citit azi mai toate articolele și am fost foarte impresionat de ele, mai ales acum când am tot ținut-o în fitness și dietă. Despre asta e vorba și în interiorul acestora. Nu găsești doar un articol și un medicament sau o pastilă potrivită pentru situația descrisă în acel articol ci o poveste de sine stătătoare care poate să fie ba despre o persoană normală care a slăbit 60 de Kg, ba despre o balerină româncă ce mizează cel mai mult pe dans și fitness, ba chiar și despre abdomenul lui Hugh Jackman aKa Wolverine (p.s. X-men – Days of future past rulează acum la Cityplex).
Întorcându-mă la produse, sunt atât de ieftine multe din ele încât am acceptat să am și eu card la ei. Prima dată aveam impresia că e o farmacie scumpă deoarece s-a investit mult în Marketing și Reclamă, dar…nu e deloc așa. De exemplu, până pe 15 Iunie avem reducere de 30% la peste 100 de produse (inclusiv pastile de răceală, de dureri de cap…). 
Așadar, făceți-i o vizită Alexandrei sau uneia dintre celălalte angajate amabile ale farmaciei Catena! Dar nu oricare din ele…ci cea de la Tomis Mall !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *