Blogging, Știri & Trends
Fata virgină de 24 de ani din Timișoara
Fata virgină de 24 de ani din Timișoara

Fata virgină de 24 de ani din Timișoara

O știre viral a acaparat Presa din România. O tânără de 24 de ani din Timișoara a întreținut primul ei raport sexual la vârsta de 24 de ani. Aceasta a sângerat ulterior iar neștiind ce înseamnă asta, a chemat Ambulanța pentru a-i acorda primul ajutor.
Cei de pe Ambulanță au fost uimiți de o astfel de situație, declarând că de mult n-au mai auzit de o fată virgină la o asemenea vârstă în România. Este o premieră pentru perioada modernă a României, ba chiar pentru ultimul secol, a declarat pentru Presă un membru al echipajului de pe ambulanța sosită la eveniment. Auzim în ziua de azi de fete virgine la vârste de maxim 15, 16 sau 17 ani dar vârsta de 24 de ani denotă un adevărat complex psihic sau fizic al acestei persoane, a continuat acesta.
Un oficial al Ministerului Sănătății a declarat că se va interesa personal de acest caz, alcătuind deja o comisie ce va stabili motivele pentru care persoana în cauză a descoperit acest act fizic atât de tardiv.
Gigi Cucu, prietenul fetei de 24 de ani, a declarat că a fost cel mai uimit de caz. Mie mi-a spus că avea 17 ani căci altfel nici nu mă atingeam de ea. La vârsta asta, să fie virgină, e de nașpa, spune el. Nici n-a durat mai mult de 10 secunde totul iar apoi a început să sângereze. Am fost foarte speriat și imediat am sunat-o pe mama, a încheiat acesta.

Cei de pe Ambulanță i-au acordat tinerei sprijin medical și psihologic iar băiatului i-a recomandat câteva tratamente naturiste pentru disfuncții erectile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *