Blogging, Știri & Trends
Feisbuc…and shit
Feisbuc…and shit

Feisbuc…and shit

Daca va e dor de mine, mai intrati pe Facebook, ca acolo mai palavragesc vrute si nevrute din cand in gand.

Cred ca sunteti si voi (unii) ca mine, gandindu-va destul de des ca ati vrea sa va inchideti contul de Facebook ca e parca prea intruziv, dar nu-l inchideti caci sunteti prea ocupati sa mai postati pe acolo un orice fel de status mai mult sau mai putin aiurit. Interesanta circumstanta.

Si cu Youtube e la fel. Inainte aveam cd-uri pline de muzica, acum nu e vorba ca m-am plictisit de muzica – pentru ca nu cred ca o sa ma plictisesc vreodata – dar parca mi-e mai lejer sa intru pe Youtube decat sa ma complic cu altele. Si daca nu gasesc ce vreau, imi sare altceva in ochi. Fenomenal!

Facebook si Youtube, doua instrumente uriase de ocupat timpul in secolul modern. Daca va treziti prea captivati de internet, luati-va o pauza! Se simte foarte bine cand reusesti sa te detasezi de un obicei, fie el online sau offline.

E o psihologie interesanta asta cu detasarea. Am vazut chiar si cand vine vorba de locul de munca. Unii, concediati fiind sau dandu-si demisia, se trezesc intr-o euforie incredibila, ca si cum si-au luat o povara uriasa de pe umeri. Ba chiar devin parca mai motivati, odihniti din prima zi! Repet, euforie. Cred ca de aia angajatorii trebuie sa puna pret mare pe concediu, caci fara pauze, resimti la maxim stresul. Nu bat apropo-uri. La fel, exact la fel, si in relatii. Mama ce bine ca te-ai despartit de ĂLA sau AIA. Parca asta si vroiai de ceva timp, nu? Toate bune si frumoase. Doar ai grija sa nu fii genul ala de om care incepe sa cante prin ploaie chestii de genul „ce-am avut si ce-am pierdut…”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *