Blogging, Știri & Trends
FileList a împlinit 7 ani! Are și concurs!
FileList a împlinit 7 ani! Are și concurs!

FileList a împlinit 7 ani! Are și concurs!

Cel mai celebru website de Torrente din România, a împlinit 7 ani de existență. Cu ocazia acestei aniversări, cei din spatele proiectului au decis să se distreze puțin și să premieze câțiva oameni.
Concursul lor cere de la voi o poveste personală amuzantă, stânjenitoare sau penibilă din trecut. Cu cât sunteți mai originali sau amuzanți, cu atât mai multe șanse aveți să câștigați FLCoins, zile de VIP sau GB upload. Răspunsul la provocare se face pe link-ul de aici

[Later Edit] M-au premiat și pe mine pentru povestea mea penibilă. Are legătură cu poziții sexuale și o întrerupere incomfortabilă…

Nu prea am downloadat așa mult pe acest cont pe care îl am de câțiva ani dar care nu e cel mai vechi, însă cei de la FileList mi-au rotunjit rația. De asemenea, mă îndoiesc că aveam Terabytes înainte la Downloaded. Mi-au dat și niște Coins pe care îi pot aduna pentru a-mi cumpăra rație mai multă sau VIP sau altele iar invitații FileList am primit două. Pe una am donat-o iar cealaltă i-o dau unui pasionat de filme ce ar folosi contul ăsta destul de mult totuși.

Pentru a primi o invitație FileList, dă-mi 3 din cele mai interesante sau amuzante replici sau vorbe date de un personaj dintr-un film, ce ți-au plăcut ție! De exemplu, mie îmi place „There was a firefight” a lui Willem Dafoe din filmul The Boondock Saints. Alta, foarte amuzantă, auzită din nou în The Expendables 3 (spusă de același actor), este „Get to the chopa!”. Dați-mi 3 faze de genul și voi alege un câștigător!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *