Blogging, Știri & Trends
Filmul de Miercuri + Prăjituri + Fotografii
Filmul de Miercuri + Prăjituri + Fotografii

Filmul de Miercuri + Prăjituri + Fotografii

Astăzi am văzut filmul de mai sus, un film francez plin de comedie și romanță.
Au fost câteva dificultăți tehnice pe alocuri, dar Andrei Irimia, organizatorul Filmului de Miercuri, s-a ridicat imediat de pe locul său pentru a remedia tot. A fost o alegere bună și au râs mulți din sală. M-am întâlnit acolo și cu Stelian Gosiu și a fost amabil să îmi ofere mie și prietenei un loc la masa sa. Prietena a câștigat un voucher de 30 de Ron pentru consumație și dacă nu știți cum arată unul, ei bine:

 

În timp ce savuram filmul ni s-au dat câteva alte chestii de savurat, respectiv niște bomboane homemade făcute de Raluca de la My Fair Lady Shop. A rămas să ne auzim la un telefon sau mail dacă dorim să ne afiliem pentru diverse evenimente. Ar fi drăguț să avem parte de bunătățurile respective la un eveniment precum Constanța Blogmeet sau Papergirl Constanța. Andrei a servit pe câțiva de la mese cu aceste bomboane. Alături de aceasta se afla și Luca Ovidiu ce făcea câteva poze. I-am povestit de evenimentul Papergirl și l-am invitat să participe la o ediție viitoare. Aruncați un ochi pe profilul său și admirați-i lucrările.
Les Emotifes Anonymes a fost un film foarte frumos. Este vorba de două persoane ce sunt mult prea emotive și ce se întâlnesc pentru a se completa în ciudățenia lor. Dragostea își spune cuvântul iar profesia lor le amplifică atracția. Culmea, e vorba tot de ciocolată aici. Seara asta a fost plină de ciocolată. Mai treceți și voi pe la viitoarele filme de Miercuri din Doors!

2 comentarii

  1. tot zic sa ajung si eu intr-o seara de miercuri la Doors sa vad un film, pana acum am fost doar la Agora la martea de film si a fost fain, filmul asta cu emotivi pare simpatic :-) mersi de add-ul in blogroll Constanta :-)

  2. Pingback:Andrei Irimia revine la Malul Mării pe acorduri de pian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *