Blogging, Știri & Trends
Fisierele non-RAR de pe FileList
Fisierele non-RAR de pe FileList

Fisierele non-RAR de pe FileList

Ocazional am avut probleme cu unele download-uri. In loc de fisiere .rar pe care le descarc si voila! un .ISO, aveam file-uri simple fara o terminatie anume. Astazi am descoperit ca acele fisiere pot fi deschise cu programul 7zip.
7zip e un arhivator ca WinRar dar aparent e vital in cazul unor asemenea fisierele. Descarcati-l gratuit de pe site-ul oficial, de aici.

M-am gandit sa ma mai joc si eu cateva joculete caci de-a abia anul trecut mai mi-am facut si eu un upgrade la PC si pot acum sa joc jocuri mai interesante. Am jucat si eu Half Life 2, Assasins Creed, mi-am luat de curand si Dead Island si Mafia 2 (care are un bug sau ceva deci nu prea o sa pot sa-l joc), Call of Duty Black Ops, CoD Modern Warfare 2, Mass Effect 1, instalez acum si Mass Effect 2 si 3, Crysis 1 si Crysis 2. Evident, ma dau pe FPS (First-Person Shooter) insa m-as juca si alte nebunii gen strategii. Oricum, nu imi arde neaparat de jocuri si dintre toate astea, cel mai jucat joc din ultima vreme tot vechiul Counter Strike a ramas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *