Blogging, Știri & Trends
Fiti-ar tehnologia depasita
Fiti-ar tehnologia depasita

Fiti-ar tehnologia depasita

Romanului i-a intrat in obisnuinta sa spuna absolut mereu ca pe degeaba avem noi o chestie noua acum, caci in cateva luni va fi tehnologie depasita. Esti nebun?

Tehnologia depasita exista pe timpul domniei in Romania a lui Emil ţapu’ Constantinescu. Atunci, cand aparea ceva nou, se simtea deja ca e tehnologie limitata si te puteai descotorosi de ea usor cand aparea ceva nou. In ziua de azi insa, nu poti zice tu ca daca ai un iPad 1 si apare iPad 2, acel iPad 1 e tehnologie depasita. Cam absurd sa numesti o asemenea inventie depasita si buna de aruncat pentru ceva mai nou.

Tehnic da, tehnologia e depasita de o alta, insa noi o spunem in sensul de „nu merita sa-mi iau acum ceva, caci sigur va aparea in curand ceva mai bun”. Orice ti-ai lua in ziua de azi, nu e depasit. Eu daca imi iau un PC cu doar un procesor nu inseamna ca e tehnologie depasita, caci PC-ul ala merge foarte bine si face foarte multe si le mai si intrece pe miile de pc-uri din tara care inca sunt vechi. Nu prea mai poti sa zici azi, in secolul 21, ca vreo tehnologie recent cumparata e depasita. Sunt exceptii dar exceptia inseamna opusul unui procent majoritar. Cred ca mai mult din fiţă spunem noi asemenea vorbe, vorba aia…romanul cam sufera de imagine.

Aveti alta parere sau sunteti de acord?

Un comentariu

  1. De acord !
    Si mie mi se pare o mentalitate aiurea asta. Depasita va fi tehnologia din ziua de azi poate in 20ani , asta sa vedem in ce fel avanzeaza, eu oricum ma sperii si compar anii 20` cu anii 60-70 sa nu zic ani 20 cu ani 90-00 cand intr-o difenerenta de 80 ani tehnologia e schimbata radical in ale omenirii, de la bec,televizoare color,alb negru,masini ,viteza, nave spatiale, avioane de mare viteza,telefoane cu fir telefoane mobile, fata de ani 20 de la avioane de carton si masini cu roti de trasura…si megafoane….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *