Știri, Evenimente & Trends
Foarte rușinos ce se întâmplă în Primăria Constanța…
Foarte rușinos ce se întâmplă în Primăria Constanța…

Foarte rușinos ce se întâmplă în Primăria Constanța…

Deci eu ca un cetățean normal la cap sesizez Primăria Constanța că un nebun a măzgălit un trotuar cu vopsea. Am cerut Primăriei măcar să curețe trotuarul. Asta în data de 7 Martie 2023. p.s. Nebunul a mai poposit la locul faptei, chiar și azi-noapte… Bravo, Secția 1 Poliție! Bravo…!

Ajunge sesizarea asta la Mărăcinaru Mărioara, inspector in Serviciul de Registratura Electronica si Management Documente din cadrul Primariei Constanta. Are un teren de 5,8 hectare prin Dolj, un barbat pe nume Maracinaru Doru cu funcție în Portul Constanța cu 3622 de lei salariul lunar. Siiigur.

N-are timp de dezbătut. Doamna Mărioara o trimite mai departe la Georgescu Raluca Florența, director executiv Direcția Administrare Servicii Publice. Dânsa are doar 1000 mp în Topalu și un apartament de 55 metri pătrați în „țară: România”. Georgescu Dragoș Cătălin, soțul, are un salariu de 6960 de lei pe lună la Conpet SA din Ploiești, Prahova. L-a bătut pe Maracinaru Doru!

Pentru că doamna Mărioara câștigă cursa de salarii a bărbaților, trimite sesizarea mai departe la Patentașu Andreea, inspector Serviciul Salubritate. Cu terenuri banale prin Năvodari și Cumpăna, Andreea intră pe felie! Cu un Daewoo Matiz și un Peugeot 208 pe numele ei și al bărbatului ei Patentasu Claudiu Ionuț, nu are mare putere de decizie și aruncă sesizarea imediat cum a primit-o la Poliția Locală. Fix la ea era perfect ajunsă sesizarea, căci de Salubritate ține (cum mi-au confirmat și cei de la Confort Urban) însă…birocrația e mare!

Rătăcită după 3 zile, sesizarea mea ajunge la Dumitru Ionuț, director general – Direcția Generală Poliția Locală. Cu zero terenuri pe numele său și un apartament de 55 mp în Constanța și cu o mașină Volkswagen din 2017, Ionuț nu are chef de dezbateri complexe și ignoră sesizarea pentru 3 zile că doar e Weekend și Justiția nu lucrează în Weekend în România, nu știați?

Cum ajunge Luni la birou, evacuează sesizarea către Palade Adrian, șef Serviciul Rutier Constanța. Tot din declarațiile de avere publicate pe Primăria Constanța, aflăm că Palade fără Tociu are un apartament în Constanța de doar 54 mp și o mașină de doar Daewoo din 2005. Observați un tipar? Ăștia mai șmecheri – cu ghilimelele de rigoare – dau rahatul mai jos pe scară ierarhică și socială. Dovada?

Palade îi trimite sesizarea ulterior lui Lesni. Lesni Claudiu Iulian. Ăsta-i mai sărac ca săracul. Nu tu teren. Nu tu apartament. Doar un Seat din 2010 pe numele lui, ca să ajungă la un job unde munca lui Mărăcinaru e trimisă la Georgescu și apoi la Patentașu și apoi la Dumitru și apoi la Palade și apoi la el, făcându-le munca la toți! Asta până la data de 14 martie… Căci poate mai dau de unul care are o Dacia 1310 și o rezolvă cumva…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *