Blogging, Știri & Trends
Frustrații extremiști, „iubitori” de câini !
Frustrații extremiști, „iubitori” de câini !

Frustrații extremiști, „iubitori” de câini !

Ieri, am fost martor la o situație ce contribuie la Penibilul din luptele Anti și Pro maidanezi, pe străzile unui oraș.
Bloggerul local, Ionuț Staicu, nu e cel mai bun exemplu de om rațional, cu care poți avea o discuție non-sarcastică, dar ceea ce a scris în articolul afișat mai sus era bine spus. Despre câini nu a zis multe în acest articol, doar a menționat scurt că proprietarii de câini din Parcul Tăbăcărie nu ridică rahatul câinilor, după ce aceștia își fac nevoie peste tot.
Imediat, o extremistă ascunsă sub numele de Carmen Ghimi, a „lătrat” la adresa lui Ionuț. L-a numit imediat „imbecil”, s-a luat de numele său care ăla e numele său și nu înțeleg care e problema ei, dar mai și întreabă retoric dacă acesta are alte probleme în viață, în afara câinilor. La o scurtă analiză a profilului persoanei Ghimi, vedem că de fapt ea este cea ce nu are altă viață în afară de cea ce privește problema câinilor. Ultima postare este despre câini, penultima tot despre câini, ba chiar și ultimul eveniment la care a dat Join este un Miting despre câinii fără stăpân. Băi, Ghimi! De ce ești o ipocrită penibilă? Și până la urmă, de ce crezi că ești blocată pe diverse pagini? Stupido!
Discuția asta a avut loc într-un grup închis pe nume Protecția Animalelor Constanța, unde am fost invitat și eu rapid și scurt de către bloggerul Emilian Alexandru (ce a scris și el un articol despre asta, aici). La nici câteva minute de când am fost adăugat, am observat că a fost blocat nu doar Emilian ci și puștiul.ro dar și eu (deși eu nici nu apucasem să comentez ceva). Băi neo-naziștilor, păi așa faceți voi treaba?
Și normal că mulți din noi adorăm câinii, doar că nu mai avem 10 ani să urlăm când vin hingherii pentru a-i lua de pe străzi! Este întradevăr o mare problemă cu ei iar Omul tronează în fața Câinilor. Și normal că mulți din noi nu apreciem a fi corectă măsura de a-i ucide după ce sunt luați de pe străzi, dar aici trebuie „lătrat” la adresa Primăriei și la adresa Statului. Iar dacă ei spun aceeași poveste, că nu pot face nimic, să se „latre” peste capul lor, la Autorități mai competente, inclusiv la forțe UE. 
Apoi mulți oameni care vociferează degeaba pro câini, nu i-ar lua de pe străzi, la ei acasă. Eu cred că mulți din acești oameni sunt frustrați, neavând o viață proprie a lor, legându-se de problema asta cum se leagă obsesiv un om pseudo-ortodox de necredincioși. Este ceva cu potențial mare de „gașcă”, este o apartenență la grup mizerabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *