Blogging, Știri & Trends
Game of Thrones și episoadele piratate
Game of Thrones și episoadele piratate

Game of Thrones și episoadele piratate

Cea mai populară miniserie a momentului, Game of Thrones, a primit o lovitură de la un grup ce a piratat primele 4 episoade din mult așteptatul nou sezon 5. Desigur că deja le-am văzut pe toate…
Game of Thrones este cea mai piratată miniserie din lume. Premiera noului episod trebuia să apară în data de 12 Aprilie 2015 dar odată cu acesta au apărut încă 3 episoade! Problema a fost aici cu un grup de screening, una din entitățile alese de către cei de la HBO, să vadă în premieră o porțiune din materialul nou, în scop doar de vizionare nu și de propagare în Online. Calitatea episoadelor a fost cea de screening, de 480p, dar episodul 1 și doar acesta, a apărut deja pe torrente în calitate de 720p și 1080p căci a fost deja difuzat la Televizor. Noul sezon GoT s-a filmat în perioada 18 Iulie 2014 – 12 Decembrie 2014 și conține, precum celălalte sezoane, doar 10 episoade. Așadar, în nici o zi de la premieră, am văzut deja jumătate din noul sezon. Planul era ca toate cele 10 episoade să fie transmise în perioada 12 Aprilie 2015 – 21 Iunie 2015. Planul a rămas același pentru HBO, mizând pe loialitatea faniilor de a se uita din nou la aceleași episoade (ce vor fi de o calitate mai bună, ce-i drept), pentru a genera audiență. GoT ne-a învățat câteceva despre loialitate și frivolitatea ce o acompaniază uneori… Noul sezon este bazat pe cartea 4 și 5 din seria A Song of Ice and Fire.
Deși le-am văzut cam unul după celălalt, primele 4 episoade nu mă mișcă prea tare cu multe. Dar, fiind un obișnuit al genului, știu că oricând poate să apară o răsturnare de situație sau o nouă magie sau o nouă putere ce te pune pe gânduri. Chiar se întâmplă des în aceste episoade să vezi drumeția unora din personajele principale, către un punct comun. Ba chiar un punct comun fizic, de unde poate să iasă scântei sau de unde poate să se răstoarne tot jocul al puterii. Rămân în continuare curios de acest film iar faptul că s-au difuzat deja primele 4 episoade cred că-i karma. Mai știți când am așteptat peste un an de zile să apară acest film, chiar dacă era promovat de mult pe internet și peste tot?  Este singurul film din Istorie ce ne-a făcut să așteptăm atât de mult pentru primul episod. Poate cu ocazia asta se gândesc producătorii să facă o întreagă serie din el și nu doar una mini, de 10 episoade.
Până atunci, hai să ne uităm la ceva ce vezi mereu în serii longevive. Mai exact: bloopers!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *