Blogging, Știri & Trends
Goblin e destul de fain | El Comandante nu are…bere !
Goblin e destul de fain | El Comandante nu are…bere !

Goblin e destul de fain | El Comandante nu are…bere !

El Comandante este un club ce poate fi găsit în nou renovata Casă Damadian. E foarte impresionată această construcție, fiind dotată cu două subsoluri enorme ce datează din anul 1894 când această vilă se numea Casa Wegener. În interior pot fi găsite urme ale unui tunel vechi roman ce este astupat dar și o fântână mică veche acoperită cu un capac rezistent de sticlă. Vezi alte detalii la Zetu.
Timp de un an și aproape 2 luni, aici funcționează clubul El Comandante iar afacerile par să NU meargă bine. De ce zic asta? Căci ieri am trecut pe acolo și am dorit să-mi cumpăr o bere. Barmanul mi-a spus că nu mai are bere iar în acel moment am simțit cum s-a oprit timpul în loc. Amândoi stăteam aplecați unul către celălalt. Eu spre el încercând să procesez cum un club nu are bere iar el spre mine așteptând să comand altceva. Am comandat un Gin ce a costat probabil 13 lei, l-am băut imediat și am plecat căci nu prea era multă lume. Și berea am auzit că e cam scumpă dar bănuiesc că n-o să aflu asta vreodată acum că acest club nu mai vinde bere, deși parcă vedeam în distanță niște sticle verzi ce păreau a fi de bere. Oare ce o fi însemnând asta. Oare?
Noaptea mea de clubbing a început la ora 1. Tehnic, era Vineri noapte și atunci. Chiar și așa…nu se spune că Joia e noua Vineri? M-am dus în Goblin mai întâi. 

La fel ca și cu El Comandante, era prima oară când vizitam acest club. Mi-a plăcut atmosfera din Goblin, părea un loc decent cu lume decentă. Chiar și fata de la haine era simpatică. Berea e 7 lei și nu prea îmi place asta. Avem Fabrica Heineken în Constanța, știați minunatul ăsta fapt ? Erau destui clienți înăuntru dar locul nu era plin. Am auzit că în urmă cu o oră două era mult mai multă agitație. Lumea dansa, mi-am făcut și niște prieteni noi de ocazie, ba chiar am întâlnit o veche prietenă ce de 10 minute mă urmărea cum dansez fără să-mi spună nimic. Muzica a fost puțin cam ciudată dar simpatică. Nu a fost muzică standard de club dar asta și era ideea de Joie Alternativă, adică o zi de Joi cu muzică ceva mai specială, gen coloană sonoră de film artistic. Aruncați-vă un ochi și pe Boring Constangeles.
Am băut puțin, am dansat puțin mai mult, m-am simțit bine. O să mai vizitez Goblinul și probabil și El Comandante pentru arhitectură, însă o s-o fac mai rar, căci patronii din Constanța prea au mentalitate de „Dă-i bă încolo, că au ei de unde să dea bani…”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *