Blogging, Știri & Trends
Goblin nu are ușă la WC iar El Comandante e dubios din nou
Goblin nu are ușă la WC iar El Comandante e dubios din nou

Goblin nu are ușă la WC iar El Comandante e dubios din nou

Acum un an îl vorbeam de bine pe Goblin dar weekend-ul trecut m-a dezamăgit un aspect important la acesta.
Fiind cu gașca veselă prin oraș, am decis să trecem cândva după ora 12 sau 1 sau 2…prin Club Goblin. Am intrat, am stat ce am stat și am zis să mă duc și eu la toaletă un pic. Mi-am făcut loc cu greu printre dansatorii din zonă și am ajuns la zona de toalete. O fată aștepta în fața ușii băii de la fete căci evident puținele wc-uri nu fac față traficului. La băieți așteptam eu în fața…la ceea ce trebuia să fie o ușă. Practic, din holul de așteptare, vedeam cele 3 pișoare și wc-ul închis ce era ocupat. Tot practic, oricine aștepta pe hol (inclusiv fete) te putea admira în toată gloria ta la pișoar. N-am avut ce să fac și m-am folosit de cel mai din capăt pișoar dar…e crunt! O bulină neagră celor de la Goblin pentru asta!
Cu toate astea, le dau și o bulină albă căci atrag oameni care chiar dansează. După o mie de ani, am reușit în sfârșit să văd un breakdance battle într-un club! Ba chiar m-am băgat și eu în acțiune cu puțin Freestyle! O să vedeți probabil și poze în curând. Mi-a plăcut asta. Îmi place să mă duc în club și să dansez nu să defilez sau să arunc cu banii pe eprubete de băutură scumpă.

El Comandante este un club aflat într-o locație foarte frumoasă. Casa Damadian se numește aceasta iar în anul 1894 a fost construită sub numele de Casa Wegener. Are două subsoluri și tunele romane și romană este și fântână de 12 metri înălțime și peste 2 metri adâncime pe a cărei sticlă ce suportă o greutate de 300 de kg m-am sărutat cu iubita mea, acum două seri.
E frumos spațiul dar păcat că-l strică Managementul. Îmi pare o locație ce devine din ce în ce mai de lux și rigidă, chiar dacă lumea se distrează acolo în număr mare. Bodyguarzii stau la vedere, așteptând parcă să-ți dea una după ceafă dacă ai sughițat pe lângă ei. În fine, n-am nimic cu ei și nici n-am văzut vreun scandal pe acolo vreodată deci…poate la faza asta are noroc localul. Îți și inspiră totuși un stil mai rafinat prin pereții puternici din cărămidă veche și prin eleganța unor elemente de decor și a luminii calde (nu a stroboscoapelor ce mă orbeau pe ringul de dans).
Fuck it! Chiar aș avea de zis numai de bine în mare parte despre El Comandante Constanța…dacă n-ar fi barul ăla! Ah, barul. Am protestat când am auzit că gașca vrea să mergem acolo căci știam că prețurile sunt mari pentru băuturi mici și că nici rest nu-ți dă nimeni. Nu s-a schimbat povestea. Ș-așa nu mă înțelegeam cu barmanul prea bine din cauza zgomotului extrem (prea tare e volumul muzicii, inclusiv la primul subsol unde ar trebui să fie mai mult zonă de relaxare) dar am avut norocul de a vedea un meniu pe bar. Aleluia. Știu ce cumpăr și cât costă! Ia să vedem…Beck’s de 500 ml la 7 lei. Hai…merge. Comand eu asta și îmi aduce un flintic de 330 ml. Pe bune, El Comandante? Nici Che Guevara nu ar fi atât de extrem! Prietena și-a luat o vodcă cu mere parcă și a costat vreo 14 lei + 1 leu comision de pahar curat sau ceva. Cum să coste atâta o băutură așa simplă și modestă? M-am dus iar la barman și l-am întrebat dacă nu are vreo bere la 500 de mililitri. A zis că nu. L-am întrebat de ce. A dat din umeri că nu știe. Pănă-n gât sunt sătul de Sorin Sandulache și Daniel Emanoil, cei din spatele SRL-ului clubului. Cred că le era dor să îi mai viziteze Garda Financiară cum s-a întâmplat prin 2013… Păcat. Ar fi putut să profite enorm de pe urma locației dar…în Constanța…totul e pe fițe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *