Blogging, Știri & Trends
Groupon.ro dă țepe sau Casa de Cultură Constanța e abuzivă ?
Groupon.ro dă țepe sau Casa de Cultură Constanța e abuzivă ?

Groupon.ro dă țepe sau Casa de Cultură Constanța e abuzivă ?

Wow. A ieșit teatru la…teatru. Cei de la adevarul.ro ne arată o întâmplare petrecută la un spectacol de teatru din cadrul Casei de Cultură a orașului Constanța.
La piesa „Hoții de Frumusețe”, câțiva doritori și-au cumpărat bilete la Reducere de pe celebrul site de reduceri Groupon.ro. Aceștia aveau promise locuri fix în fața scenei, conform articolului. Directorul instituției, Gheorghe Ungureanu, a avut o altă părere însă și a considerat că acele bilete sunt false, drept urmare dorind să-i gonească pe câțiva tineri de pe locurile ocupate abuziv după părerea sa. Cineva a și filmat scena. Oare cine a greșit aici? Cei de la Groupon.ro sau cei de la CDC ?

Dacă nu vă merge video, click aici

[Later Edit – 11 Iunie 2013]

Dacă nu v-ați prins, ultimele întrebări erau retorice. Desigur că un nume mare precum Groupon nu are nici o vină pentru haosul creeat la Casa de Cultură.
Din câte știu eu, de obicei mai sunt în spatele evenimentului diverși colaboratori sau diverși organizatori dar nici aceștia nu au nici o vină. Drept dovadă avem fix posibilitatea de a intra în sală cu un tichet printat iar CDC să nu zică inițial absolut nimic despre asta. Deci, înțelegerea inițială a fost făcută bine cu siguranță, însă ceva s-a întâmplat de l-a făcut pe directorul instituției, Gheorghe Ungureanu, să renege înțelegerea.
Putem estima că oamenii cu voucher care stăteau pe anumite locuri erau prea avantajați în detrimentul celor care ar fi plătit un preț întreg. Și nu e glumă cu prețul biletului la teatru! Era înainte cât o pungă de semințe, dar în zilele noastre face cât [introdu-aici-produs-relevant-în-valoare-de-50-de-Ron]. Nu era nimic rău aici însă, situația era de fapt un portret al definiției sau a urmării unei Oferte Promoționale. Cum Casa de Cultură are probabil în continuare personal ce și-a făcut Training direct din lagărele lui Ceaușescu, nu știe cum să promoveze un eveniment și cum să se alieze cu nume mari ce ar putea să le dea un avantaj de marketing. Marketing…oare știe Gheorghe ce înseamnă asta?
Am dat de câțiva oameni ce au fost prezenți la acest eveniment, cărora în urma neînțelegerii reieșite li s-a plătit înapoi valoarea tichetului (de către cei de la Groupon desigur), indiferent dacă au participat sau nu la eveniment. Deci dacă ai fost la eveniment și încă nu ți-ai primit înapoi contravaloarea tichetului, trimite-le un e-mail celor de la Groupon și te vor ajuta cu siguranță.

Consider că este un gest foarte frumos din partea acestora (deși era necesar oricum într-o măsură) și consider desigur că cei din conducerea Casei de Cultură Constanța s-au făcut de baftă. Cu toate astea, sunt sigur că Groupon nu va ocoli Constanța cu alte oferte și evenimente, îi va ocoli poate doar pe cei de la Casa de Cultură iar pentru asta nu cred că poate nimeni să-i condamne!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *