Blogging, Știri & Trends
Ho ho ho! Bronz Fericit!
Ho ho ho! Bronz Fericit!

Ho ho ho! Bronz Fericit!

Felicitări nouă! Am trăit să prindem încă un Crăciun! Îmi spunea ieri o doamnă o vorbă spusă de tatăl ei cândva: E mare lucru să ajungi bătrân. Sunt de acord.
Sărind peste filosofii de ceașcă de cafea, menționez că eu fix acum sunt la muncă. Așa mi-a picat tura…asta e. Nu stau toată ziua de data asta sau…sper să nu. Ieșind afară din casă, mi-am dat seama că va fi iar o zi însorită. A fost puțin de tot frig și puțin mai mult vânt dar s-a calmat totul iar soarele i-a făcut pe constănțeni să spună mai în glumă mai în serios că se duc la plajă. Nu m-ar mira să găsiți în acest moment câțiva oameni prin mare sau hai…măcar pe nisip, la un bronz de 25 Decembrie!
Ah, da. Crăciunul! Nu prea am fost eu festiv de Crăciun de-a lungul anilor, dar mi-a plăcut mereu să fac bradul. Poate mai mult dintr-un automatism, știind că eu îl aranjez mai metodic. Anul ăsta nu l-am aranjat eu dar mi-a plăcut așa „ciufulit” cum era. Sub el așteptau cadourile de la diverși Moși Crăciun pentru alți diverși Moși Crăciun. De fapt, aseară am făcut „împărțeala” și am descoperit ce se afla sub cutiile misterioase. Verișoara mică a zguduit intens cutia împachetată și a putut să-și dea seama că se află un puzzle acolo. Unui verișor i-am dat un Router căci își dorea mult. Nu știam că și frate-miu i-a dat un Router de Sf. Nicolae. Ei bine…al meu e mai bun deci…tot s-a scos. Era foarte bucuros. Moșulica mea Crăciun mi-a oferit o bluză atât de cool! iar eu consider că i-am oferit cadou de Crăciun seara de ieri, ce am organizat-o pentru ea, pentru a se bucura împreună cu mine și cu noi. Chiar s-a simțit totul foarte special. Cred că e primul Crăciun așa intens și frumos pentru mine…
Cam atât pentru moment. Încă mai am de primit un cadou sau două cred. Să vedem de ce surprize vom mai avea parte în viitor. De exemplu, mâine cică sunt șanse să ningă. Cât de bizară poate fi vremea în Constanța? Cât? Hai…Sărbători Fericite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *