Blogging, Știri & Trends
Hosting GRATUIT PE VIAȚĂ de la BluePink !
Hosting GRATUIT PE VIAȚĂ de la BluePink !

Hosting GRATUIT PE VIAȚĂ de la BluePink !

A trebuit să „urlu” puțin în titlu căci vorbesc despre ceva ce mă entuziasmează!
Știu că foarte mulți din voi ați căutat pe Google „domeniu pe viață” și ați fost mulțumiți dar la căutarea „hosting pe viață” ați rămas în pom cu pofta. Ei bine, în luna Iulie a anului 2013, există o ofertă nu doar de hosting pe viață ci de hosting NELIMITAT pe viață, gratuit! E ca un concurs fără concurs, o ofertă ultra generoasă din partea celor de la BluePink.
Ce anume trebuie să faci pentru a primi aproape instant un pachet de hosting nelimitat gratuit pe viață? Campania se orientează desigur către posesorii de blog-uri și site-uri. Dacă ai un blog nou, trebuie să aibă totuși o vechime relevantă și o audiență decentă.
Timp de 41 de zile (începând de astăzi) sau oricând aflați despre această știre în timpul Campaniei, trebuie să postați pe blogul sau site-ul vostru un cod html simplu cu banner-ul campaniei. Atâta tot! Banner-ul este de mărimea 224×486 și arată exact ca cel din dreapta blog-ului meu. Pentru a prelua codul embed pentru propriul vostru blog, intrați aici. Un banner adițional simplu și bun de modificat în mărime, poate fi găsit aici. Pentru întrebări adiționale sau nelămuriri, puteți să trimiteți un e-mail la adresa: 
La aceeași adresă veți trimite desigur un e-mail simplu, menționând că ați pus banner pe blogul x sau y, că vă numiți Cutare Cutărescu și că aveți numărul de telefon pe care îl aveți. În scurt timp, veți fi verificați și contactați în vederea intrării în posesie a hosting-ului cadou.
Tot ce trebuie să faceți de aici încolo este să aveți un domeniu sau să-l cumpărați la un preț avantajos tot de la aceștia sau de unde doriți voi. Recomand să luați de la aceștia că veți plăti aceeași calitate cu 10 euro mai ieftin față de cei de la ROTLD, căci…aveți hosting tot de la ei. Deci domeniu .ro pe viață cu 30 euro în loc de 40, tot de la BluePink. Plouă cu oferte!
Cine are blog de mult timp dar nu prea înțelege ce spun, ei bine…vorbesc despre o ofertă inedită și rară! Domeniul este pălăria de pe capul tău, acel lucru de aspect al blog-ului sau al website-ului iar hosting-ul este ADN-ul, unde se stochează toate pozele, textele, traficul și tot!
Hosting-ul pe viață este de obicei un mit, deoarece totul ține de succesul firmei pentru a rămâne pe piață. Cu toate astea, orice antreprenor care are o afacere, dorește nu doar să rămână pe o linie de plutire sau chiar în top ci să și evolueze. În cazul acestei campanii, noi blogării suntem câștigați oricum ar fi, chiar dacă cei de la BluePink promit multe cu mentalitatea lor deschisă și revoluționară.

CLOUD HOSTING

Hai să menționez rapid și principiul Cloud Hosting, promovat de către aceștia! Prin Cloud înțelegem o colecție de echipamente (servere) care împreună funcționează pentru îndeplinirea unui scop care în cazul BluePink este găzduirea de site-uri și aplicații. Acest serviciu are următoarele avantaje:
 • high availability – site-urile vor fi online garantat în proporție de 99.999% datorită faptului că sunt foarte multe servere distribuite geografic care se ocupă cu servirea lor (șansele să fie întrerupte toate odată sunt infime)
 • high performance – pentru că mai multe servere procesează cererile (prin rotație) pentru un site, nu vor mai exista restricțiile hardware existente în acest moment în mediile clasice de găzduire (nu mai suntem limitați de resursele fizice disponibile pe serverul pe care se află site-ul)
 • scalabilitate – mediile cloud permit creștere pe orizontală a resurselor fizice … daca de exemplu crește gradul de încărcare în cloud pur și simplu se mai montează un număr de echipamente în infrastructură, mărind astfel capacitatea de procesare și echilibrând consumul de resurse pe fiecare server în parte (același lucru este valabil și pentru spațiul pe disk și memorie)
 • cost efficiency – pentru că toate resursele fizice din cloud sunt la comun, costurile sunt mai mici decât dacă fiecare dintre utilizatori ar achiziționa un server dedicat sau virtual sau un pachet de găzduire
 • pay per use – pachetele de găzduire basic (standard) vor permite acces la foarte multe resurse și servicii într-un preț foarte mic iar pentru clienții care vor avea nevoie de mai multe resurse, se vor aplica pachete dinamice de hosting unde prețul va fi relativ la consumul de resurse (un exemplu de astfel de clienți ar fi rețele mari de socializare, laboratoare de cercetare, etc)
CONCLUZIE
Long story short:
 • Iei codul embed sau banner-ul și îl postezi pe blog sau website;
 • Trimiți un e-mail pentru a anunța participarea ta la această campanie menționând adresa www, numele și prenumele tău și un număr de telefon.
În rest trebuie să ai deja domeniu sau să cumperi unul nou. Poți profita de oferta de 30 de euro pe domeniu .ro pe viață de la BluePink, căci tot de la ei ai hosting-ul și primești reducere la achiziționare de domeniu. Poți să uploadezi câte poze și fișiere vrei, poți să ai trafic mai mare ca zoso.ro și să fii ok și cu asta, poți să-ți creezi câte adrese de e-mail dorești, poți să îți mai cumperi un domeniu și să ai același hosting gratuit și pentru el, ba chiar între orele 9:00 și 17:00 poți primi și Suport Tehnic pentru hosting-ul tău nelimitat gratuit pe viață! O minunăție de ofertă și un adevărat cadou!
Repet, dacă aveți întrebări, le trimiteți pe office[at]bluepink.ro. Și da, dacă vă întrebați…am și eu deja un hosting cadou cu numele meu pe el!

4 comentarii

 1. m-am simtit „obligat” sa raspund la comentariul lui Iri

  hostinger.ro este un serviciu nemaipomenit dar ce vrem noi sa facem va fi bazat in intregime pe tehnologie open-source, va functiona pe comodity hardware odata ce punem in picioare infrastructura de baza, mai mult, va fi publicat open astfel incat oricine doreste sa poata sa-si faca mai departe propriul lui serviciu „cloud” (nu musai pentru servicii de gazduire) si poate cel mai important este faptul ca va avea la baza o distribuitie linux romaneasca pe care o vom pune la punct cu echipa rogentos.ro (distro bazata pe gentoo)

 2. Anonim

  L-am testat… va recomand cu caldura BluePink si daca aveti proiecte mai maricele tot BluePink este solutia. Eu folosesc de 2 ani serviciile lor si in 2 ani site-ul mi-a caut maxim 2 ore si maxim de doua ori :P :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *