Blogging, Știri & Trends
Iar azi am alergat pe ninsoare…
Iar azi am alergat pe ninsoare…

Iar azi am alergat pe ninsoare…

Staţi liniştiţi că nu fac vreo serie cu astfel de ieşiri însă menţionez antrenamentul Sanasport de azi căci a fost o vreme interesantă. Dacă nu ştiţi despre antrenamentele în cauză, citiţi-mi articolul de aici!
Azi am ieşit din casă aşteptându-mă la ploaie şi vânt teribil, aşa cum zicea la Meteo. Ei bine…Meteo a minţit. Astăzi, în oraşul Constanţa…a nins! N-a nins prea puternic ba chiar fulguia foarte puţin când am început noi să alergăm. Am prezis eu vremea asta… Ultima oară când ne-a lipsit atât de tare Iarna din Decembrie şi Februarie, a nins în Martie şi Aprilie.
Credeam iar că nu vom fi mulţi la alergat dar cu o oarecare întârziere au apărut din ce în ce mai mulţi şi iar ne-am adunat vreo 50 de persoane. De data asta am alergat Dus pe asfalt ca să nu ne chinuie vântul iar Întors pe nisip. Am alergat fără să mă opresc cam 1 Km cred, din parcare la Aqua Magic până la Melody. Începuse iar să mă doară genunchiul drept, nu ştiu de ce naiba. N-am avut vreodată picioare sau mâini rupte aşa că nu-mi înţeleg sensibilitatea. Dan, şeful haitei, a alergat puţin alături de mine şi mi-a deschis ochii în faţa unor tehnici. Mi-a spus că atunci când alerg nu trebuie să-mi arunc călcâiele prea în spate, că trebuie mai degrabă să-mi arunc genunchii înainte. De asemenea mi-a spus că eu alerg drept iar la mărimea şi greutatea mea nu fac decât să pun mai multă presiune pe genunchi şi picioare şi că ar trebui să alerg ceva mai înclinat în faţă. Am încercat eu să fac asta dar m-a durut genunchiul toată ziua. Chiar şi aşa, am început alergarea la 9 şi ceva iar pe la 10 mai toţi terminasem de alergat. Nu durează mult un astfel de antrenament, chiar şi atunci când eşti novice. De cei începători se ocupă oricum unul/una şi altul/alta din grup. Mâine poimâine poate iau şi eu sub aripă pe cineva…
După ce am terminat toţi de alergat n-am mai fost serviţi cu apă şi mere ci cu…mucenici. Veniţi şi voi data viitoare căci cine ştie ce surprize ne mai aşteaptă!
De grămăjoara de poze făcute azi s-a ocupat cineva din spatele noului proiect local numit Smiles of Constanţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *