Blogging, Știri & Trends
Iar Luni
Iar Luni

Iar Luni

Cum ma bucur si eu ca vine Vineri (sau Sambata mai degraba) cum vine Luni iar. Nu prea am timp de nimic in weekend si nici chef. Dar gasesc eu ce sa fac.

La munca sunt din ce in ce mai obligat sa dau de permis. Pai…il dadeam de mult, bani sa am. Trebuie si sa concep acum un plan de atac. Sa vad cu cine fac scoala, in ce timp si pana la urma sa vad ce e aia scoala de soferi. Dracu stie.

Pana atunci, zi de zi ma tin ocupat cu munca. Cica americanii muncesc in medie 4 ore pe zi. Asa o fi? Cred ca problema lor s-ar limita la imaginatie, la ce sa faca in timpul liber. Oameni si oameni. Parca suntem extraterestrii cu totii.

Vreau sa mananc din nou mai sanatos si vreau mai ales sa beau mai sanatos. Sa mai las berea si sa mai las si Coca Cola-ul, desi la munca ne mai luam cam in fiecare zi aproape. Pe caldura asta, nu-mi permit sa am vicii. Am vreo 4 pachete de tigari, dintre care 3 Blackstone Cherry, dar nu imi arde de nici unul. De obicei nu fumez dar acum ca-i vara, chiar nu-mi recomand sa am o asa pofta. Nu ajung deloc bine la munca dupa o noapte de baut (fie ca vorbim de bere fie ca vorbim de cola), asa ca da-i cu apa! Pe caldura asta e cel mai potrivit lucru. Mai beau si un ceai doua sa ma purific si apoi o tin asa ca eunucul pe apa. Poate ruginesc…

Am inceput sa ma uit din nou la True Blood. E singurul serial familiar, altele par sa nu mai existe. Vreau sa ma uit si la Haven, un serial cu chestii paranormale and shit. Sa vad daca e ceva de capul lui. The End.

Un comentariu

  1. o_anonima

    Eu am o colega @ work care adora mancarea sanatoasa…are un cult pentru asa ceva si din cauza ei si eu am ajuns sa mananc sanatos… un lucru foarte bun de altfel. Mi-a promis ca o sa devina nutritionistul firmei ceea ce nu ar fi chiar deloc rau avand in vedere ca toti beau cola cafea mult si mananca prostii:))). Am descoperit nugat luata numai dintr-un anumit loc..pentru ca acolo e naturala..nu are grasimi nocive, pesmeti aromati si iaurt dimineata…mmmyamyyyy apoi fruste si mancare neprocesata prea mult. SI APA MULTA!! CAT MAI PLATA:))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *