Blogging, Știri & Trends
Iar Poliție locală iar șpagă și corupție
Iar Poliție locală iar șpagă și corupție

Iar Poliție locală iar șpagă și corupție

Se dă poza asta, da? Un turist în stațiunea Mamaia, încercând să scape de caracatiță cu…autogenul. Poate aș fi încercat și eu asta dacă ar fi funcționat, însă omul a fost prins…în cadru. Ce de suspans!
Poliția l-a prins în fapt. Dar…ce au văzut ei? „În momentul în care s-a apucat să dea dispozitivul jos, cetăţenii ne-au anunţat. A fost trimis un echipaj, care l-a sancţionat. Intenţia de distrugere nu am putut să o sancţionăm. Şi-a scos într-adevăr aparatura, însă nu a tăiat dispozitivul” spune Daniel – zis Buzunare Adânci- Bratu, șeful Poliției Locale Constanța. Băi, mini-me de Băsescu ce ești, adică ce vedem noi în poză e vestitul pixel albastru?
Așadar, nenea Do-It-Yourself Master a luat doar 200 Ron amendă pentru parcare neregulamentară, 50 Ron pentru de-caracatizare și probabil tot 200 Ron pe puțin pentru faza cu autogenul, însă asta așa…pe sub masă, ca să nu se lase cu scris negru pe alb la secție și drumuri și procurori și judecători. 
Într-un fel e bine să nu fim nevoiți să facem atâtea drumuri pentru o caracatiță ce este în până la urmă un abuz la nivel mondial, dar ce fel de șef de Poliție ești tu dacă încerci să ne prostești atât de tare pe față?!
p.s. Apropo, cu băiatul ăsta bazat ce promitea un cititor al nu-știu-cărui ziar online că n-o să pățească nimic (mare profet), ce s-a întâmplat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *