Blogging, Știri & Trends
Iar reclame tampite + abrambureala IQads
Iar reclame tampite + abrambureala IQads

Iar reclame tampite + abrambureala IQads

Scriam candva despre o reclama romaneasca tampita. Sunt multe desigur, insa mai selectez din cand in cand cate una care iese stupid de mult in evidenta. Astazi o urmarim pe cea de la Cozonacul Chocolat. Nu va suparati pe mine SPIDER Productions, pana la urma orice reclama e reclama buna, nu?

 Texte stupide, figuranti fara sens, sunete standard din Windows Movie Maker, efecte din acelasi loc…ce sa mai…jaf.

p.s. Reclama am gasit-o pe IQads.ro. Daca tot sunt la subiectul asta, vreau sa ma plang putin de site-ul lor. 

E praf. Parca e facut pentru furnici in primul rand si parca tocmai au descoperit cuvintele si codul html. Adica nu doar ca e prea simplist dar e simplist in stilul ala prost din anul 1999, cand toata informatia era insirata pe o pagina intr-un mod in care nu prea distingeai nimic din capitole si sectii si subiecte. Toate articolele sunt mici, link-urile la fel, reclame amestecate cu nu stiu ce continut, categorii pierdute prin zone diverse si mai ales: Lipsa Forum-ului. 
Hai sa facem un exercitiu de webdesign. Intrati pe prima pagina si dati Ctrl+F. Cautati cuvantul „Forum”, sa vedeti cat de absurd e. Eu am intrat pe Forum scriind manual „/forum/” dupa .ro. Acolo nu ma pot loga desigur caci probabil echipa IQads vrea sa renunte la el. Le-am trimis un mail scurt sa ii intreb despre problema asta si sper sa ma lamureasca.

[LE] 14-01-13 Ora 23:40. Am primit un raspuns care probabil spune multe.

[LE] Mai 2013

Aparent reclama a fost asa rea incat au scos-o de pe site de pe net de pe orice..

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *