Blogging, Știri & Trends
Iarna in Constanta 2010
Iarna in Constanta 2010

Iarna in Constanta 2010

Iar e iarna, iar e aglomeratie in Constanta.

Azi am iesit si eu p-afara cu gandul de a face un drum, din punctul A pana in punctul opus B. Un drum ce de obicei il fac in 30-35 min, l-am facut in o ora si 35 min. Cum am iesit din casa, mi-a sarit in cale un caz de voluntariat, respectiv cazul de ajutat la impins masina. Ajut eu ce ajut si fac cativa pasi apoi catre statie. Brusc, alt caz de pro bono. Ok, fie, te ajut si pe tine. Stau eu ce stau, asteptand maxi taxi, vad alt caz. Da da, m-am cotit imediat, caci nu-s bodybuilder si nici manusi nu aveam.

Maxi taxi nu venea, asa ca m-am dus in cartierul vecin sa iau altul. A venit si ala cu greu, a plecat si ala cu greu. A ocolit ruta, ca printre blocuri se inzapezise altul cu Maxi Taxi. Prin oras era nebunie, care mai de care inzapezit sau pur si simplu circulatie greoaie, pana si masina de tractari auto se inzapezise.

Am ajuns la destinatie. Alt caz de prim ajutor autovehicular. Da-i si ajuta-l, au mai venit inca doi, soferul se incapatana sa accelereze. A plecat si ala din loc pana la urma. In rest, mi-a placut zapada de afara. Prea frig nu era, doar putin viscol. Soferii injurau probabil dar mie imi placea sa ma plimb asa prin zapada, chiar daca-mi intrase pana in sosete.

Am mers si prin Carrefour, lumea era gramada la lopeti de iarna. Apropo, gasiti acolo, langa Media Galaxy, un targ handmade cu preturi…normale. Aveti de unde alege. Hai sa ne bucuram de zapada, repet vorba unui nu-stiu-care: vin sarbatorile, nu Apocalipsa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *