Blogging, Știri & Trends
Ieri am alergat cu Sanasport prin probe de obstacole pe plaja Mamaia
Ieri am alergat cu Sanasport prin probe de obstacole pe plaja Mamaia

Ieri am alergat cu Sanasport prin probe de obstacole pe plaja Mamaia

Da da…din stațiunea Mamaia e imaginea de mai sus! Aparent, se lucrează intens pe acolo iar noi am depășit niște obstacole fizice. Dar…ne-am descurcat bine și am alergat fără să fim întrerupți de aceste incomodări inedite.
Ieri, 21 Dec 2014, a avut loc Antrenamentul Sanasport cu numărul 82 . A fost un Santa Run, în sensul că mulți au venit cu căciuliță de Moș Crăciun plus câteva cărți-cadou pentru Biblioteca Colorată a lui Victor Maxim. Dacă știam că găsesc căciulă de Moș Crăciun la minus 2 lei în Cora, îmi luam și eu una.
Am alergat normal până la „zona de obstacole”, unde participanții la alergarea matinală au trebuit să țopăie sau să traverseze cu grijă o zonă despicată în două. Munți de nisip și apa făcându-și loc printr-o creastă pe plajă…toate ne-au stat în cale dar le-am depășit fără mare stres.
Ne-am și distrat puțin cu situația asta dar ideea e că noi ne-am continuat rutina așa cum ne-am obișnuit s-o facem de atâta timp. Mi-a plăcut că la această ediție s-au adunat mai mulți oameni decât la cea precedentă.
Am pozat o parte din participanții antrenamentului de ieri și ne-am amuzat…și ne-am transpirat…și ne-am descălzit și hidratat cu ceai și vin fiert. După această aventură de-a dreptul, o mică parte din noi l-am vizitat pe Victor Maxim pentru a-i preda cărțile adunate pentru donația orientată către Biblioteca gratuită din Tomis Mall.
Asta a fost doar o parte din zi și a fost foarte plină într-un timp scurt. Nu a fost greu să ne implicăm în activitatea de alergare sau în cea de donare și sper să ni se alăture din ce în ce mai mulți oameni pasionați de mișcare și pasionați de fapte pozitive. Ne-am simțit bine și cam asta pot să spun ca drept concluzie. Rămâne să ne vedem și pe viitor la evenimente frumoase de acest gen!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *