Blogging, Știri & Trends
I’m not fine at all…
I’m not fine at all…

I’m not fine at all…

Fetele, în general, obişnuiesc să spună că sunt „fine” atunci când de fapt nu sunt. Sexul masculin spune de obicei ceea ce are de spus iar asta înseamnă de obicei pentru mulţi că Nu, nu sunt „fine” deloc!
Ar trebui să ne recunoaştem mai des multora dintre noi atunci când ne simţim trişti sau de-a dreptul Emo. Sunt anumite caractere ce gândesc intens diverse acţiuni, cum multe alte caractere n-o fac. Tocmai din acest motiv cei deprimaţi se deprimează mai adânc pentru că cei non-deprimaţi nici n-ar ştii cum să interpreteze asemenea gândiri şi sentimente adânci. N-ar fi asta o problemă majoră dacă aceştia nu ar acuza ceea ce nu înţeleg! Nu e uşor să suferi şi este imposibil aproape să suferi după ceva întâmplat acum mulţi ani sau să suferi în urma unui lucru ce pentru alţii e doar ca o briză ce suflă frunzele fragile a unui copac şi atât. Suntem oameni aparte şi fiecare din noi suntem puternici în felul nostru de-a fi. Abstract vorbind, Gigel care e Macho şi şmecher, ar fi construit industria Oţelului dar Mircea, un Emo amărât, ar fi mai puternic sau egal puternic pentru că prin sentimentele sale ar ştii cum să aplice un Marketing eficient pentru a vinde acel Oţel. Fiecare tip uman îşi are un scop important dar în lipsa unui mediu bun de exprimare, pierd toţi…mai ales cei care nu sunt vulgari sau extra extrovertiţi. Deşi în final, din nou, toţi pierd! Echilibrul îşi are un scop de neglijat!
Mulţi din noi nu suntem în regulă deloc şi trebuie totuşi să ne prefacem că da. Nu e normal şi nu e nici eficient. Cel mai bine e să fii sincer şi direct şi să vezi dacă îţi găseşti apoi potrivirea relaţională sau socială. Avem atâtea cicatrici mulţi din noi. Ar trebui să ne apreciem durerea asta şi s-o asimilăm cumva în viaţa de zi cu zi şi în felurile noastre diverse de a fi! Trebuie să ne apreciem mai mult diversitatea umană!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *