Știri, Evenimente & Trends
În Constanța, nebunia e legală și încurajată prin nepăsare
În Constanța, nebunia e legală și încurajată prin nepăsare

În Constanța, nebunia e legală și încurajată prin nepăsare

Dacă anul trecut un adevărat nebun strica liniștea de sărbători în cartierul Faleză Nord, pe strada Cașin din Constanța, ei bine, luna asta revine în forță, ca artist și ca purtător de arme albe. Litoiu a revenit!

Așa îl cheamă pe nebun, după cum el însuși a scris ieri pe jos cu vopsea (666 LITOIU CRISTIAN), în timp ce purta la brâu o toporișcă. Litoiu Cristian însă se prea poate să fie fratele acestuia, care locuiește în acest bloc. Pe nebun îl cheamă Litoiu Alexandru zis Lițoi. Se spune că fratele nebunului l-a dat afară din apartament cândva și de atunci bântuie prin cartier. Sună a poveste de groază, dar chiar asta și este pentru locatarii aflați la doi pași de faimosul restaurant Reyna și la doi pași de mare. Faleză Nord este în teorie cel mai cochet și bogat cartier al Constanței. Aceste fapte dovedesc că nu e cazul. Poliția spune că a fost amendat de (doar) 18 ori și internat la Psihiatrie de (doar) 3 ori. Cu toate astea, nu a pățit nimic niciodată.

Un comentator pe site-ul Replica spune:

Pe acest nenorocit il scoate de la Palazu drogatul de fratesu, pe semnatura, si il lasa liber prin cartier. Fratesu ar trebui amendat pentru asta si luat la intrebari de politie. Ca sa citez politia „il ducem la Palazu si se intoarce in oras inaintea noastra.” Asa ca politia e de tot KKTul. Ii platim DEGEABA! Pana nu o sa le agreseze fetele sau nevestele politistilor sau a vreunui ghertoi d-asta influent de sta in cartier, NU O SA PATEASCA NIMIC acest Litoi. Acum 2-3 ani, de Paste, alerga femeile cu cutitul pe strada. Pentru binele tuturor, sper sa dea masina peste el si sa crape.

Pe nebuni îi iubește Dumnezeu altfel și uite că nu dă nicio mașină peste el. S-a întors în zonă. Cu o freză nouă, cu o armă nouă, cu o vopsea nouă. Finanțat este, se vede. De cine însă dacă nu de familie? Are haine mai de lux ca noi cei de rând. Așa că nu rămâne decât să blamăm atât Familia cât și Secția 1 Poliție Constanța cât și Palazu Mare și la final toate instituțiile care îi lasă dezlegați în societate pe cei care omoară în public, care vandalizează mașini și blocuri, care se masturbează în autobuze… Rușine, Românie! Vei rămâne fără populația sănătoasă la cap și-ți vei exersa corupția pe resturi!

p.s. Este foarte interesant că lumea îl cunoaște în cartier pe acest Litoiu Alexandru. După o pagină de Facebook de-a sa pare să fi avut o viață de poveste și de lux, inclusiv cu un bebe în viața lui. Nu știu ce i s-a întâmplat, dar nici nu cred că trebuie să le pese celor afectați de acțiunile lui. Îți pare rău inițial. Dar până la un punct.

p.p.s. Dupa recentul caz din centrul Constantei cu golanul si Politia, cred ca mi se da dreptate, nu?

2 comentarii

  1. Pingback:Foarte rușinos ce se întâmplă în Primăria Constanța… – Joie Negru blog

  2. Pingback:Hello May Constanța – Concerte cu Smiley, Carla’s Dreams și…alții pe plaja Reyna – Joie Negru blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *