Blogging, Știri & Trends
În Constanța ningeee….ah, stai…s-a oprit. Va ninge iar?
În Constanța ningeee….ah, stai…s-a oprit. Va ninge iar?

În Constanța ningeee….ah, stai…s-a oprit. Va ninge iar?

foto via Radu Makara
Deși mă aflam cu ochii într-un articol despre Vreme, nicidecum nu mă așteptam la ninsori aici, în oraș sau în Dobrogea. Deodată, Constanța a fost asaltată de o ninsoare puternică, de Decembrie.
Ninsoarea a pornit în jurul orei 9:10 și s-a oprit aproximativ 25 de minute mai târziu. A început ușor și credeam că doar va fulgui și atât, cum se întâmplă des în Constanța, dar a continuat puternic, scăzând vizibilitatea oamenilor slab echipați de pe stradă. Șoferii au înghițit în sec pentru o clipă.
foto via Radu Makara
Deși nu mă așteptam să ningă, mă așteptam să plouă sau să fie frig, deoarece s-a anunțat din urmă că vremea se răcește. Să ne mai așteptăm probabil la ninsori? Având în vedere că n-am avut iarnă la cumpăna aniilor 2014-1015, totul e posibil. Nu mai trebuie să vă amintesc că am avut cândva ninsori și în luna Aprilie, nu?
Potrivit Agenţiei Naţionale de Meteorologie, în perioada 18 martie, ora 09.00 – 19 martie, ora 22.00, intră în vigoare o avertizare meteo care anunţă că vremea se va răci, iar precipitațiile vor cuprinde treptat toată jumătatea de est a țării, spun cei de la ziuact.ro.
Tot aceștia ne dau și un video. Pe sanii, flăcăi!

p.s. Și a noastră Diana Slav a fost surprinsă în drum spre muncă de vijelia albă… Dar…se bucură!

Iar Tania Chirac, una din colegele Sanasport, mă lasă să folosesc câteva imagini surprinse de ea:

Ca să vezi ce impact are un astfel de fenomen asupra locuitorilor dintr-un oraș, mai ales unul precum Constanța, ce nu prea vede des ninsoare. M-aș amuza tare să mai știu de un fotograf ce a făcut ca mine, respectiv pregătire să iasă afară, baterie ok la aparat și tot și poc…ninsoare oprită. Damn!

[Later Edit] 10:14

Începe iar să ningă. Hai la pozat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *