Blogging, Știri & Trends
In Poarta 6 se scot liniile de tramvai
In Poarta 6 se scot liniile de tramvai

In Poarta 6 se scot liniile de tramvai

Conform ziarului Observator, se continua lucrarile la proiectul de inlaturare a sinelor de tramvai din orasul Constanta. De data asta, lucrarile se fac in cartierul Poarta 6, pe fosta ruta a tramvaiului 104.

Aceasta zona este circulata intens pe ambele sensuri, fiind de asemenea traseul autobuzului 2 si al tirurilor ce ies din Port. Acestea sunt redirectionate momentan, urmand ca dupa terminarea lucrarilor, sa se intoarca pe vechea ruta. Cine cunoaste structura de beton din jurul liniilor de tramvai, stie ca a rezistat de-a lungul anilor. Repet, viitorul drum de asfalt, va fi intens circulat de tiruri, lucru care probabil o sa strice noul asfalt dupa o luna sau doua. Ramane de vazut ce va iesi, oricum, nu ar fi primul drum cu grave avarii din Poarta 6, drumul perpendicular cu strada intrarii in Port, fiind de asemenea foarte avariat de mai bine de 10 ani.

3 comentarii

  1. Se misca repede cu sinele intradevar…cu toate aste eu in locul sinelor din poarta 6 si in locul asfaltului din unele zone unde circulatia este alcatuita in proportie de peste 80% din autocamioane si vehicule cu destinatie noncivila as pune placi de beton armat.Rezista f mult in timp cu intretinere minima.Din cand in cant mai trebuie ridicate, refacut chitul dintre ele, dar asta la cativa ani.
    E DOAR O OPINIE PERSONALA!

  2. Pingback:Update – Astfaltare Poarta 6 | Constanța City

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *