Blogging, Știri & Trends
In ritmul inimii ce bate
In ritmul inimii ce bate

In ritmul inimii ce bate

Stăteau amândoi pe pat. El și noua sa iubita. 
El stătea întins pe spate, cu mâinile ascunse după cap, afișând un aer serios și meditativ. Ea își incrucișase picioarele cu ale lui și stătea cu capul pe pieptul său. Din când în când o mai mângăia pe păr apoi pe obraji, pe gât și pe păr din nou. Erau amândoi tăcuți. Până acum, discuțiile s-au ținut în lanț însă în acest moment, luase amândoi o pauză. Era plăcut. El însă nu lua pauză de la gânduri. Își imagina ce a fost, ce va fi, își imagina scenarii de viitor, viitoare probleme și viitoare soluții. Apoi, se întorcea iar la gânduri din trecutul apropiat, la gândul ce forma un portret dulce în ceață al acestor două suflete acum unite.
Deodată, fata se ridică pe jumate, cu o curiozitate enormă și bruscă.
– Ce a pățit inima ta? A început să bată mai tare!
Și ea se gândea probabil la scenarii și întâmplări, însă mai mult savura momentul și poziția liniștitoare, ascultând tăcerea cu atenție și simțind clar fiecare atingere și fiecare schimbare în ritmul inimii ce bate. El nici n-a apucat să răspundă cu voce tare, căci deja și-a răspuns instant în minte și zâmbea, zâmbea atât de tare.
– Mă gândeam la noi, spuse el. Mă gândeam cât de satisfăcut sunt lângă tine…acesta îmi era ultimul gând, când ai început să-mi simți inima cum bate mai tare.
Au fost amândoi uimiți de acest fapt emoționant și emoțional, ce de asemenea este și un fapt medical ce te trădează plăcut. Un alt moment scurt și frumos de pus în cutiuța lor comună cu amintiri. Au zâmbit amândoi și și-au reluat poziția. Ea, cerceta și mai atent bătaia inimii, el era pierdut din nou în gânduri, analizând iar și iar momentul ce se petrecuse înainte.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *