Blogging, Știri & Trends
Inca una de plecare…
Inca una de plecare…

Inca una de plecare…

„Fa ceva cu viata ta, cauta un serviciu, fa mai multi bani, nu vezi ca trebuie sa platim atatea si atatea? Am datorii la banci, nu mai pot, trebuie sa vindem apartamentul asta ca sa platim banca si lumina, lumina a venit atata si n-avem de unde sa mai dam! Trebuie sa ne descurcam cumva, sa faci si tu mai mult sa…”

Vi se pare cunoscut? Desigur ca da, tot mai multi oameni devin din ce in ce mai isterici, dar nu zic asta Statului, ci zic asta familiei, copiilor. In fata acestora isi permit sa-si arate fustrarile. Tot mai multe familii devin non-familii, tot mai multe vieti dispar in umbra bolii mintale.

As spune ca e greu sa te descurci in Romania, ca om normal la cap, insa este practic imposibil. Fara sa-ti vinzi sufletul nu prea faci nimic si chiar asa, cine zice ca sufletul tau e asa de valoros?

Traim intr-o mizerie inumana si era mult mai bine daca ne intorceam la jungla si copaci, macar acolo nu aveai nevoie de garsoniera, familie sau taxe si impozite. Mi-e scarba de tot.

Un comentariu

  1. Anonymous

    Funny, tocmai ii spuneam mamei mai devreme ca nu vreau sa iau credit cu prima casa :) M-am obisnuit deja ca cei din jurul meu vorbesc de bani, cum sa ii faci, cum sa ii cheltui si cam atat. Ma doare sa aud chiar si in familie ca tot ce pot sa imi doresc de la viata e o casa ( si ei mi-o ofera), dar sa nu vreau mai mult. La munca ma cert cu sefii cand nu vreau sa fac aranjamente la proiecte, ci doar sa imi fac meseria legal. Peste tot ti se pune un pret pe viata si ti se zice in fata, ca tu cine esti de ai pretentii la un trai decent, respect si vise. Se uita la tine si iti spun ca esti doar un visator, ca nu supravietuiesti in viata „reala”. Ai dreptate, ma bate din ce in ce mai mult gandul sa ma mut in jungla. Macar acolo, sunt regulile naturii pe care nu le incalca nimeni dupa bunul plac. Ai dreptate ca la un moment dat ti se face lehamite si vrei sa fugi. Dar cam peste tot a ajuns la fel ( inclusiv in afara). Asa ca singura cale de a trece prin toate astea e cu zambetul pe buza si capul sus. Risa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *