Blogging, Știri & Trends
Joc de zodii
Joc de zodii

Joc de zodii

Ah, o petrecere pe gustul meu de Taur! Nici nu mi-a luat mult timp până să găsesc o victimă pentru a fermeca-o cu poveștiile mele!
Berbecul sorbea dintr-un pahar, în timp ce căuta să capteze atenția tuturor cu fel și fel de gesturi ofensive evidente. Gemenii nici nu ascultau pe alții, erau prea orientați pe a fi sufletul petrecerii. Dansau și râdeau în gura mare, atrăgând prin felul lor activ de-a fi. Racul stătea ascuns într-un colț, purtând o discuție spirituală și psihologică cu un oarecare invitat. Masa era plină de pahare de varii dimensiuni și gusturi. Mâncarea era frumos aranjată în stil minimalist italian dar și în stil pur românesc și brut cu copane crocante și sandwich-uri bogate în conținut. Taurul servea unul în timp ce vorbea cu gura plină despre ceea ce înseamnă o relație stabilă. Leul îl asculta și îl întrerupse brusc, contrazicându-l scurt și convins. Fecioara dansa fericită, apoi luase o pauză, așezându-se pe canapea, acaparând atenția multora cu informații utile și pragmatice despre un subiect anume. Balanța se lăsa curtată de cineva ce-i șoptea cele mai potrivite cuvinte și căuta să-i explice de ce vede dragostea ca pe un roman atent scris de un scriitor sensibil. Scorpionul dispăruse din peisaj. Era într-o cameră intimă, folosindu-și seducția pentru un moment senzual maxim. Săgetătorul a dat peste Scorpion și s-a scuzat ieșind rapid din cameră, căutând de data asta să imite și el o cucerire aventuroasă ce-i va păstra în memorie clipa. Capricornul stătea la braț cu al său partener, sărutându-se frenetic cu acesta și mișcându-și corpul în cel mai abil mod. Vărsătorul căuta să-i convingă pe toți să se joace un joc ciudat ce implica băutura, creativitatea și imaginația. Peștele era interesat dar se plictisi rapid, căutând să vorbească din nou cu cineva anume despre spiritualitate și romantism.
Era o petrecere activă, fără limite și fără ore definite de repaus. Băutura curgea iar distracția se accentua. Peștele luase o pauză, fiind amețit, căuta să valorifice vorbele rostite. Taurul era deja tâmp, făcând cele mai obscene glume auzite vreodată. Berbecul îi fura atenția și continua gluma în stilul său arogant în timp ce Fecioara îl ataca ironic pentru greșelile sale de exprimare. Capricornul era în aceeași cameră cu Scorpionul, satisfăcându-și poftele în timp ce Racul asculta la ușă gălăgia sexuală, căutând să facă parte oarecum din acest moment. Gemenii râdeau constant în timp ce mai luau o gură din Ginul amestecat cu Cola în timp ce Săgetătorul privea distant cu calm scena.
Era un joc de zodii, o potrivire fără precedent între toate felurile de-a fi. Toți se certau și toți se împăcau. Aveau de unde alege subiectul discuției și aveau de unde alege răsfățarea petrecerii. Vărsătorul făcea baloane din săpun lichid și se simțea bine. Balanța plecase acasă căci se făcea cam târziu. Noaptea domina dar gălăgia zodiilor transforma orice clipă în zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *