Blogging, Știri & Trends
Joe are Bere, Joe are Bass !
Joe are Bere, Joe are Bass !

Joe are Bere, Joe are Bass !

Ahhh…ce zi! M-am simțit bine și azi! Pesemne că mâine sau poimâine o să dea un camion peste mine ca să echilibreze zilele astea de stare bună.
Azi am vrut neapărat să ies cu bicicleta prin oraș. Am vrut să mă duc în Tomis Nord să-mi fac o radiografie la un dinte cariat dar era închis deja. Înainte de asta, am ieșit din casă cu bicla lu’ fratimiu. Erau cam desumflate roțile dar m-au ținut până la primul service. Mi-a băgat un băiat aer în roți și i-am dat 1 leu și mi-am văzut de drum. Altă viață! Mie îmi place mult să merg pe bicicletă. Săr bordurile mișto și merg ca un motociclist în curbe, cu viteză și înclinat, ridicându-mă pentru a nu pune stres mai mare pe tot cadrul. În ultimul timp însă, am avut curaj să merg pe stradă și să circul prin „hore”, aka sensuri giratorii. Am considerat că e un exercițiu bun pentru categoria B.
În Tomis Nord era închis unde voiam să merg așa că am luat-o spre Decathlon. Am vrut să-mi iau și eu o manșetă de aia de biciclist sau tenis-ist pe care să te ștergi de transpirație. Dacă tot eram acolo, cu tricoul ud tot de la atâta căldură, am zis să-mi iau și eu un tricou de ăla care să îi permită pielii să respire. Vreo 70 de lei a costat. Am mai luat unul asemănător dar mai ieftin, la 20 de lei parcă. Mi-am luat și ochelari pentru când merg pe bicicletă iar dacă tot eram în pantaloni lungi și nu mai puteam de cald, mi-am cumpărat și niște 3 sferturi Puma. Cheltuială nu glumă dar am zis să am așa ceva pentru bicicletă sau alergat. Am aflat și eu din Martie până acum că virgula măsii contează mult echipamentul!
De acolo o iau eu la vale către Maritimo… Drumul a fost bun. M-a claxonat doar un om dar doar ca să-mi dea de înțeles că pot să mă mut de pe banda 3 pe banda 1, căci tocmai luasem o stânga la o intersecție și nu aveam cum altfel să ajung decât pe banda 3 sau 2.
La Maritimo n-am găsit parcarea de biciclete așa că am parcat bicla lângă un oarecare stâlp. Desigur că la plecare am văzut și mica parcare pentru bicle.
M-am dus la Auchan pentru Târgul de Bere și am cheltuit vreo 45 de lei pe câteva beri văzute mai sus. Am rămas dator cu 50 de bani la casieră dar i-am dat înapoi după ce am mâncat un sandwich la KFC. Nu mi-a plăcut că n-a existat vreun semn care să clarifice care e berea albă, berea roșie, șamd…dar am presupus și eu sau am căutat descrierea la unele din ele. Am băut acum berea Faxe, o bere de 8% alcool. Nu pare așa tare deloc și e aromată un pic. E o bere ciudată pentru mine că după ce iau o gură, mă satură pentru câteva minute bune și uit să mai beau. E foarte bună la gust, a costat 5,15 lei și e la doză. De abia aștept să le degust și pe restul, mai ales cele roșii, cu fructe.

p.s. Am degustat și din Spitfire. Are un gust puternic cafeinat dar foarte bun. Asta i-o las lu’ maică-mea că ea e cu cafeaua.

p.p.s Am degustat și redboca și are gust dulce cu aromă de țigări Cherry. 

Cu ghiozdanul plin de haine de schimb, haine noi și beri…m-am mișcat ceva mai greu spre casă. Un alt plan era să-mi cumpăr și eu odată niște boxe! La mine, Muzica e pe primul loc în viață și nu suport să nu aud bine o piesă. Așadar, m-am dus în Cora, la Altex, și mi-am cumpărat sistemul de mai jos:

Arată mult mai bine în realitate și se aude…parfum! De abia acum realizez că este un sistem Genius, deși nu îți dai seama de asta deloc căci e un fel de Alienware al său. Are 38W din care 20 îi are Subwooferul iar câte 9 cei doi sateliți. De asemenea, de abia acasă mi-am dat seama că-i sistem pentru Gaming. A costat 230 lei.

L-am pus pe un băiat din Altex să-mi testeze niște boxe 2.1 la 100 lei prima oară dar se auzea nu doar încet dar și prost. Era un sistem românesc cu pretenții de brand străin. Nici nu mai m-am dus la cele de 130 sau 150…ci la acesta căci era singurul ce ieșea în evidență atât. Am zis că dacă iau ceva…să iau ceva bun să țină. Mi-a făcut un test și se auzea atât de clar…tocmai de aia l-am cumpărat. Nu te uiți de obicei la putere șamd căci nu se știe…îl testezi direct. p.s. Știați că una din cele mai bune piese de testat boxe este Bohemian Rhapsody a lui Queen? Așa se zice. Cică are foarte multe părți audio diferite ce îți testează eficient sistemul. Eu aleg alte piese momentan, ca cea pe care o s-o postez mai jos.

Ce să zic. Am făcut o alegere așa bună… Sunt mega fericit! Na de aici o zi bună!

2 comentarii

  1. joe

    Nice one… Am vazut si eu adineauri la o reclama de pe propriul meu blog ca acelasi sistem e la 199 lei. Eh. Pofta asta grabita, ce face. De pe PcGarace sau Emag n-aveam cum sa stiu cum suna. Eu tot multumit raman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *