Blogging, Știri & Trends
Jogging și alte chestii de prin Poarta 6
Jogging și alte chestii de prin Poarta 6

Jogging și alte chestii de prin Poarta 6

Inspirat de cei de la sanasport.ro (cei care se adună în grup în fiecare Duminică prin Constanța și fac jogging), am zis să ies și eu azi la un jogging matinal.
M-am trezit pe la 8 și ceva deci nu puteam ajunge la 8:30 prin Tăbăcărie cu cei sus-menționați, așa că am decis să mai vizitez cartierul Poarta 6, ce are o stradă lungă și continuă pe care circula cândva tramvaiul 104, pe care poți alerga de nebun fără nici un deranj. Am vrut să încep de la capăt, așa că m-am dus prin zona parcului.

 

 

 

Imaginile de mai sus arată două zone întinse ce nu sunt exploatate de Primărie. Ba chiar, hai să adăugăm și a treia zonă vecină ce n-a fost amenajată niciodată. Pe hartă, situația ar arăta așa:

 

O zonă e doar o poieniță și asta a fost mereu, o alta era zona tramvaiului iar acum a rămas seacă iar cealaltă e o zonă bună de un teren de fotbal adecvat ce a fost cândva amenajată puțin însă care acum e doar pământ și iarbă. Fotbal se joacă acum pe terenul de baschet, erau acolo câțiva, poate chiar fix aceia din echipa cartierului care se războiește din când în când cu altele.

 

 

Au jucat de curând cu alt cartier și au pierdut, zicea ziarul Telegraf. Cred că s-a întâmplat asta din cauza înjurăturilor. Deci serios, se auzea un ecou cu fel și fel de înjurături la fiecare pas făcut. Uitați-vă la ăla în roșu cum face! O să moară cu siguranță de curând, din motive de comoție cerebrală. Uite cum face!!! Ultima oară când am făcut eu așa, am făcut-o în gând, când eram pe la Cheile Dobrogei și aruncând o piatră în zare ca ștrengarul ce sunt, mi-am aruncat și inelul de 50 de ron; nou cumpărat dar puțin cam larg pe deget. Mama ei de treabă!
Am început să alerg apoi. De când am alergat la crosul organizat de Sanasport, am realizat că sunt mai rezistent decât credeam, mai ales dacă mă ambiționez peste măsură, drept urmare…și astăzi am alergat ceva mai mult decât alergam de obicei. Gâfâiam desigur ca un porc spintecat dar ajungeam mai departe și îmi reveneam repede. Am ajuns în apropiere de podul auto. Ce să văd acolo? Ceea ce oricum vedeam de-a lungul cartierului.

 

Astea sunt niște țevi mizerabile ce sunt aici de la începutul Erei Noastre. Sunt țevile RADET ce strică de tot imaginea cartierului. Cred că sunt cele mai urâte construcții din orașul Constanța. Mai încolo, văzusem un mesaj pe pod.

 

Ce să zic, măcar sunt la curent mizeriile noastre graffiti din Constanța. Am urcat pe pod apoi iar dacă nu știți cum arată partea de după pod, ei bine…

 

Ba chiar acolo am depistat și niște milițieni rutieri ce opreau lumea așa…de chestie.

 

La întoarcere, am dat de Biserica din zonă. Eram cam obosit și am zis să mă odihnesc acolo puțin, în timp ce mai contemplam existența sau inexistența lui Dzeu sau a unui alt zeu.

 

 

 Am scris un articol despre acestă locație, aici. Fix lângă: O țigancă și al ei plod.

 

Fugea și el săracul, ce să facă. Cam asta a fost mini-drumeția mea. Am făcut și jogging, am mers și la Biserică, sunt un cetățean model, ce mai. Hai să vă mai arăt două poze. E vorba de o casă din Km5 pe care eu vreau s-o numesc „Casa WC” căci numai într-o budă vezi asemenea amenajări vizuale pe care proprietarii le-au ales pentru exterior.

 

 

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *