Blogging, Știri & Trends
Joia Bicicletelor și prima mea pană de biclă
Joia Bicicletelor și prima mea pană de biclă

Joia Bicicletelor și prima mea pană de biclă

Azi am zis să reîncep și eu să mă duc la Joia Bicicletelor, eveniment organizat de către cei de la Ciclism Constanța. Aveam ambele roți desumflate, căci n-am mai folosit bicicleta de mult timp. M-am dus rapid la o Vulcanizare și m-a rezolvat, mi-a umflat roțile bine. Poate prea bine.
Am apucat să merg și eu cu gașca veselă de bicicliști, de la Kaufland spre podul de Butelii, apoi prin CET, KM5, Doraly, FAR și Gară. La Gară s-a întâmplat minunea. Eram mai în spate și deodată aud POC! BAM! BOOM! What the…?
Brusc, camera s-a desumflat iar eu am ieșit din joc, spre privirile duioase a câtorva bicicliști ce mă depășeau. E prima mea pană din câte țin minte. N-am mai trecut prin așa ceva. Să-mi pun o dorință… Bine că n-am făcut pană într-un loc mult mai distant de casa mea.
După o sesiune de pedalat, am făcut și una de mers pe jos până acasă, cu bicicletă pe lângă mine. Am căutat o Vulcanizare pe care o știam eu, una pe Theodor Burada. Era închisă desigur. Înainte de asta, l-am ajutat pe un străin (tot din grup) să se orienteze mai bine către destinația sa ce ducea către Poarta 5. Nu strică niciodată să-ți exersezi Limba Engleză din senin.
Mergând pe drumul pustiu și fumând, am fost abordat de doar un tip, ce-mi cerea o țigară. „N-am” i-am zis și mi-am văzut de drum, neluându-mi în cap scândura pe care o avea în brațe. Doar știți că unii fumători sunt mai…razna. Mai ales când rămân fără țigări.
p.s. Vedeți și un Remix după asta, aici iar apoi aici.
După o zi productivă de muncă, mi-a prins bine totuși plimbarea pe bicicletă, chiar dacă a fost una mai scurtă. Lumea iar ne claxona de bucurie iar un om dintr-o mașină, la semafor, a ținut să ne spună „Bravo, băieți!”. Hai că ușor ușor iese lumea pe stradă din nou la Joia Bicicletelor. Poate data viitoare o să învăț și eu cum să-mi repar o pană pe loc…

p.p.s. Iar s-au grăbit toți. Nu-mi place maniera asta de Cursă. Măcar să schimbe descrierea din eveniment, din Paradă în Cursă contratimp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *