Blogging, Știri & Trends
Joie are Bitdefender 2015
Joie are Bitdefender 2015

Joie are Bitdefender 2015

Pfoai de mine, sunt în viitor deja! Am Bitdefender 2015… Ia uite! Mai am 365 de zile de Licență! Nu știu exact de ce am primit eu o Licență, deși am comentat pe blog la Ovi Sîrb ceva și am primit un vot negativ la comentariu. Răilor! Dar uite că tot am primit și eu ceva! S-o fi prins cineva că știu cu ce se mănâncă un Antivirus…

Am instalat kit-ul de Bitdefender Total Security (un pachet ceva mai special, cu protecție mai mare decât cea oferită de un Antivirus clasic) și mi-a intrat automat în modul de Dezinstalare a AVG-ului meu. Nu a fost o răutate din partea lor, cam așa face orice Antivirus serios ce detectează o incompatibilitate cu propriul sistem. Instalarea a presupus și o scanare rapidă de viruși și desigur că nu mi-a găsit nimic. Deci e bun și AVG să zicem. Bitdefender însă are mai multe aplicații gata de explorat, inclusiv posibilitatea de a-ți bloca cumva sistemul de la distanță și de a șterge informațiile de pe el în caz de furt sau posibilitatea de a avea un fel de seif online de 2Gb în care să-ți stochezi datele importante (filmulețele tale porno homemade sau altele…). Plus că aud că e și foarte econom în privința RAM-ului folosit.
Nu l-am explorat bine încă, dar uitându-mă la opțiunile sale (fiind un sistem Total Security) mă bucură să văd opțiunile de Defragmentare, Curățare a Regiștrilor sau Optimizator Startup. Am încredere în software așa că s-ar putea să dau click pe rând pe toate aceste lucruri.
Ha! Tocmai mi-am localizat laptop-ul cu sistemul Anti-Furt. Dai click pe el și te duce pe o pagină unde îți arată harta lumii. Dap, am laptop-ul acasă și nu e furat. Confirm. Îmi place asta! Trebuie să țin minte însă datele de logare și să pot să mă loghez din alte locuri pentru a testa această funcție.
Ia uite, mi-am protejat și Facebook-ul! Începe să-mi placă. Îmi arată că nivelul de Privacy este destul de bun. Silly software…I know that! E frumos, aprob. Hai că îl mai testez din când în când și sper să îmi placă și mai mult cu timpul. Îmi place că e un software User Friendly dar și detaliat, pentru geeks sau semi-geeks de ăștia vechi ca mine.

p.s. Ups!

 Iar apoi…

Hurray! Nici nu vreau să știu ce mi-a șters de 5 Gb. Hai că nu mi-a reactivat Windows Update sau altele. Pare că e decent. Portofelul ăsta al Bitdefender-ului este cam intruziv, dar bănuiesc că e o măsură de protecție în plus. Mulți se plâng că nu și-ar da datele personale nu-știu-cărei companii. Um…de ce? Ce credeți că o să facă? Credeți că nu v-ați prinde că au făcut ceva cu ele? Credeți că nu pot fi trași la răspundere? Uneori e cazul să ai încredere când practic semnezi un contract prin Termeni și Condiții.

p.p.s.

Omg. Is this a 90$ gift?

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *