Blogging, Știri & Trends
La Mare, la Soare și țâțe goale !
La Mare, la Soare și țâțe goale !

La Mare, la Soare și țâțe goale !

A doua oară când am intrat în mare pe anul ăsta, ieri a fost. De dimineață am alergat cu cei de la Sanasport prin Tăbăcărie și nu m-am descurcat minunat căci eram deja cam obosit plus că era un Soare destul de puternic chiar și la 8 dimineața. Apoi s-au plănuit foarte mulți să mergem la plajă…dar inițial au ajuns acolo doar vreo 4 persoane. Ne-am mai adunat noi pe parcurs câțiva…iar fetele au dominat în grup prin numărul superior.
Am fost la plaja 3 Papuci la o oră ce Soarele arde destul de periculos, însă ne-am pregătit cu câteva creme. Chiar și așa, acum îmi cam frige pielea dar trebuia să mă bronzez mai bine ca să devină culoarea uniformă. Vorba uneia din cele prezente la fața locului, am fost ca la grătar…unul uman.
Apa părea recișoară la început dar apoi te obișnuiai cu ea, multe fete erau topless și foarte frumoase, berea era la prețul minim de 4 lei la pahar sau 5 lei la doză. Apropo, doza păstrată înfășurată într-un prosop e o idee foarte bună, îți ține rece mai mult timp băutura. Aveam și muzică ba chiar unul din prietenii de grup ne-a făcut rost și de câteva șezloange. Era cât p-aci să nu mai ieșim din apă, unii din noi. Nu e de rău ci ne plăcea foarte mult să ne bălăcim și înotam pe la fund și pe la fundul fetelor. Ne-am jucat și volei…și în apă și pe nisip. Mă dor mâinile și acum. În apă s-au mai alăturat niște străini grupului ce juca dar eram cu toții cam stângaci și nu unul a fost acela ce s-a lovit eventual singur cu mingea. De când nu mai m-am distrat așa în apă… De pe vremea când eram mai mic și aveam pe atunci o gașcă mai mare de prieteni și aveam tot timpul din lume să ne adunăm în orice fel de activități.
Și fetele și băieții au fost foarte ok, fiind cu toții dezinhibați. Ne-am permis glume, masaje și alte momente, chiar dacă unii nu ne știam cu ceilalți deloc sau chiar atât de bine. E un grup foarte pozitiv și îndrăzneț și cred că asta e ceea ce face la final ca o zi ca cea de ieri să fie perfectă. Am înotat, am dansat, am râs și ne-am jucat. O zi perfectă de Duminică, nu alta…
Erau mulți oameni pe mica plajă din Faleză Nord. Intrarea cu mașina se face dinspre strada Ion Rațiu (Univ. Spiru Haret) dar faleza îngustă era deja ocupată de atât de multe mașini. Mulți se duc în Mamaia dar localnicii, mai ales, știu și alte zone precum Modern sau prelungirea respectivei plăji. Ba chiar unii preferă ceva și mai restrâns, ca de exemplu porțiunea mică de plajă din dreptul Hotelului Militar. Ideea e că oamenii vin chiar și în astfel de locuri și se simt foarte bine, ba chiar mai bine decât în forfota din Mamaia. N-am mai făcut plajă în stațiunea Mamaia din anul 2011 cred iar înainte de asta nici nu mai știu când. 
Am bronz, am rămas cu un sentiment plăcut după ziua de ieri…am tot ce-mi trebuie pentru a înfrunta o săptămână plină la muncă! Sper ca data viitoare să fim și mai mulți!

Un comentariu

  1. SagittariuS

    Mă, chiar nu se merită să mergi în Mamaia. Eu unul merg strict pentru voley şi asta numa' pe la Vega, unde e plaja mai liberă şi e loc bine-mersi de agitat. Şi e şi un copac de face umbra, e vis.

    Dar e nasol de mers la ore indecente. Râdeţi-râdeţi, da' îţi …ute soarele pielea de nu ştii ce s-a întâmplat. Crema de protecţie e musai.

    Să ştii că o să merg şi eu odată cu tine, aşa, mai cu gaşca. Zici bine de vremurile când se mergea la plajă în gaşcă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *