Blogging, Știri & Trends
La pas prin Constanța mizerabilă…
La pas prin Constanța mizerabilă…

La pas prin Constanța mizerabilă…

Îmi pare I’m sorry dar n-am cum altfel să descriu o plimbare prin Constanța… Adică, m-am plimbat la început prin zona străzii Ștefan cel Mare și un nene îl înjura pe primarul Constanței pentru șantierul din zonă în timp ce se chinuia să treacă prin locul respectiv… A început bine plimbarea. Apoi prin zona veche a Constanței, semi-pustietate și mulți cerșetori și țigani.

Sunt și părți drăguțe prin zona peninsulară a Constanței, ca de exemplu clădirea cu verdeață și cu ușa cu păianjăn. O găsiți pe lângă Catedrala Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Mi-a mai plăcut și balustrada asta cu note muzicale. Superbă! Se află aproape de moscheea Carol I.

În rest, Dumnezeu cu mila…

Semnele alea rutiere acoperite cu o pungă de gunoi… Ce mizerie! Clădirile alea aproape dărâmate… Cazino-ul care nu e cazino ci doar o clădire acoperită… Antenele alea de pe acea fantomă de așa-zis hotel Hilton sau ce mai se dorea să fie… Hotelul Hriscos cu acele reclame stupide ca în anii 90… Și tot așa. Era toată zona atât de tristă. Niște polițiști curajoși cu tot cu ghilimelele de rigoare patrulau pe lângă biserică, căci acolo era mai liniște. Nu aveau tupeu să patruleze pe lângă Cin Cin unde era toată țigănia și cerșetoria! Alți curajoși în ghilimele de la Confort Urban patrulau și ei pe lângă parcările din zona 0 de acolo, făcând poze. Pe la zona 2 sau 1 nu i-ai vedea… Constanța e o parodie de oraș. Dacă l-aș vinde, l-aș vinde pe flip.ro și aș accepta și 200 de lei pe orașul ăsta, căci mai mult nici nu merită în condiția asta!

Și nu zic doar eu asta. Mă uitam azi la o emisiune pe Antena Constanța și era acolo Corina Martin cu tot cu bronzul ei de stil-Donald Trump și cu un nene Anghel care zicea că nu e politic atunci când afișează o poză și se află un gunoi acolo. Că așa e locul! Așa fac și eu! Ce vedeți în poze, n-am pus eu acolo! Așa e! Cine vrea să zic de bine, să facă de bine! Până atunci……..e de rău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *