Blogging, Știri & Trends
La un „tur gratuit” în Constanța cu autobuzul 101M
La un „tur gratuit” în Constanța cu autobuzul 101M

La un „tur gratuit” în Constanța cu autobuzul 101M

Acum două seri, mă aflam cu Mosa pe la Maritimo. La plecare nu știam ce să luăm mai întâi și am nimerit în 101M, crezând că ajungem și prin Tomis Nord.
Aveam două sacoși pline și două bidoane mari de apă. Am văzut că pleacă un autobuz primul și am zis să-l luăm. Am văzut că era 101M dar am zis să vedem unde ajunge. Era vreo 22:00 noaptea deja și ne-am îmbarcat fără să știm într-o mare aventură. În loc să ajungem în nici 10 minute spre dreapta, spre Badea Cîrțan iar apoi pe la Boema, am ajuns în stânga, pe Aurel Vlaicu, pe lângă Dobrogea, lângă Zona Industrială, la CET, apoi pe lângă Poarta 6, Dorally, FAR, Abator și Gară. Ne-am amuzat însă, nu ne grăbeam acasă. Uite așa am apucat să vedem câteva zone pe care nu le văzusem de mult. De la Gară am luat un 43M și a continuat deci aventura. Am luat-o pe Ferdinand, apoi pe Mircea, pe lângă Zoriile, pe lângă Parcul Tineretului de lângă Spital, pe lângă Dacia iar apoi în sfârșit la Boema. 
Vă dați seama cât ocol am făcut dar din nou, noi ne-am amuzat de pățanie și cu ocazia asta am aflat și eu pentru prima oară pe unde circulă 101M.
Pe drum am avut ocazia să mai revedem fostul Interex, Dorally, Billa de pe Mangaliei, Vila Elena (ce încă nu a fost recondiționată așa cum ne-au promis diverși arhitecți locali), barul Andante și alte locuri interesante. Să mai zică acum iubita că nu o plimb prin oraș!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *