Blogging, Știri & Trends
Lasa naibii obiceiurile!
Lasa naibii obiceiurile!

Lasa naibii obiceiurile!

Mi-a venit o idee adineauri aşa că am concretizat-o cu ajutorul Photoshop-ului, după cum puteţi vedea mai sus.

Este o filozofie exprimată simplu dar cu conotaţii adânci. Eu de mult am învăţat ce înseamnă să ţii la ceva în van şi mi-am făcut un obicei din a mă lăsa de obiceiuri.

Nu ţine de iubire aici, este vorba de o filozofie pură. Este vorba de a fi minimalist. Exemplu practic: eşti obişnuit să fumezi sau să mănânci prea mult, sau să bei prea mult Cola. Dezobişnuieşte-te, doar aşa…că ştii şi conştientizezi că e exagerare sau lucru inutil, dacă e cazul. Fă-o iar, dar dezobişnuieşte-te iar! căci astfel nu mai e obicei.

Sau…poate eşti obişnuit să zâmbeşti mai mult sau să te comporţi într-un fel căci aşa ştii tu că te ştie şi că te accepta lumea din jurul tău. N-o mai face, mai ia o pauză. Nu e vorba de a fi haotic şi nesigur şi nehotărât ci e vorba de a fi uman.

Eu de mult am lucrat la felul meu de-a fi, la un fel sincer şi lejer, care să nu satisfacă prea mult pe alţii căci până la urmă nici aceşti „alţii” nu ştiu ce vor. Credeţi-mă, nu ştiu ce vor!!! Deci, nu vă prefaceţi, căci nu câştigaţi nici un punct real şi valabil. Nici să fii tâmpit şi ignorant căci e „bliss” nu trebuie şi nici nu vreau să vorbesc aici de echilibre. Pur şi simplu, fă-ţi un obicei din a nu te repeta! Îţi va fi mai uşor să te adaptezi şi să continui povestea vieţii tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *