Blogging, Știri & Trends
Live blogging Promotie SigmaNet
Live blogging Promotie SigmaNet

Live blogging Promotie SigmaNet

Dupa cum stiati, daca stiati, pe 23 Noiembrie 2012 are loc Black Friday, un fel de sarbatoare comerciala in cadrul careia preturile multor marfuri din diverse magazine scade mult de tot.
10:00 – Ora 10. Cei de la SigmaNet incearca o tentativa de Preludiu Black Friday. Toata lumea a primit Newsletter-ul lor, de 2 ori ca de obicei, asa ca s-au imbulzit de dimineata sa gaseasca oferte bune. Site-ul desigur ca nu merge.
10:01 – Pe Facebook-ul SigmaNet, un posibil client pe nume Alexandru Farga se plange ca: „Hmm…we can’t acces www.sigmanet.ro”. 
10:07 – SigmaNet ii raspunde lui Alexandru Farca: „Suntem prea multi…smile :) promotia dureaza tot week-endul . E timp pt toti :) smile
10:08 – Alexandru da o replica viabila: „pai,eu vreau sa fiu printre primii…cum facem?”
10:19 – Am mai dat un Enter pe adresa de web a website-ului. Se incarca. Esueaza. 
10:20 – Am mai dat un Enter pe adresa de web a website-ului. Se incarca. Esueaza.
10:21 – Am mai dat un Enter pe adresa de web a website-ului. Se incarca. Esueaza.
10:27 – Am mai dat un Enter pe adresa de web a website-ului. Se incarca. Ma primeste! Evident, trebuie sa insisti pentru a prinde un loc pe website. Desi, la fel ca in trecut, daca dai sa cauti un produs, adica sa incerci sa intri pe alt link, cu siguranta o sa pici din nou.
10:29 – Ma uit asa pe website si nu inteleg care e promotia. Adica, singura oferta ȘOC evidenta costa 22 de milioane. Imi vine sa exprim lucrurile printr-un meme:

10:30 – M-am plictisit. Inchei live blogging-ul pe tema asta.

Un comentariu

  1. Pingback:Voi ce v-ați luat de Black Fraier Day? Să vă zic cum era în anul 2012?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *