Blogging, Știri & Trends
M-am dat și eu în sfârșit pe tiroliană la Paradis Land!
M-am dat și eu în sfârșit pe tiroliană la Paradis Land!

M-am dat și eu în sfârșit pe tiroliană la Paradis Land!

În stațiunea Neptun există un loc pentru cei mici, mijlocii și mari, unde te poți cățăra și te poți legăna și te poți da pe tiroliană. Este vorba despre Paradis Land, un loc plin de activități ce se află în mijlocul naturii!

V-am mai povestit eu prin anul 2015 despre acest loc, sau prin anul 2016 – când vă spuneam că am câștigat un voucher de 2 persoane la Paradis Land. Ei bine, la 4 ani distanță de la acest câștig, m-am decis să văd și eu care-i baiul cu acest loc! Voucher-ul a expirat de mult, deci nu cu acesta am intrat.

Paradis Land este singurul Parc de Aventură de la Malul Mării, la aproximativ 40 de Km de orașul Constanța. Se află mai exact în stațiunea Neptun, ce ține de municipiul Mangalia. S-a anunțat pe pagina lor de Facebook că se deschide din nou în perioada asta, din 16 Mai. Ba chiar au dat și un model de completare a declarației pentru a ieși din oraș în mod justificat. Chiar este o activitate sportivă pe care n-o poți face în altă parte. Exact cum am făcut și eu azi, bifezi punctul 8, și subliniezi alpinismul. Lumea purta și mască și tot și de distanțare socială nu se pune problema căci oricum intri pe traseu pe rând.

A fost perfectă vremea pentru astfel de maimuțăreli. Un pic răcoare, un pic soare. Te încălzești repede dacă faci un traseu sau două. Cum ajungi acolo ești echipat cu un ham și cu o cască, ți se face instructajul și începi să-ți faci de cap apoi, pornind de la cel mai ușor traseu la cel mai nebun de-a dreptul. Ce m-am mai distrat!

Eu m-am limitat la 3 trasee din atâtea; la cel galben, cel verde și cel portocaliu. E foarte tare! Pe lângă partea de a te cocoța și a te echilibra și a-ți folosi un pic mușchii mâinilor, e super să te conectezi la tiroliană și să te dai la vale, cum s-ar zice. Și e și simplu! Partea de a folosi echipamentul adică, pentru că traseele își au părțiile nebune. Eu m-am dus hotărât înainte și ce belea de traseu întâlneam în drum îl analizam scurt și îi dădeam bice!

Așa că, merită să încercați locul ăsta! Găsiți orice detaliu despre Paradis Land pe website-ul lor oficial și stați la curent cu ei prin intermediul paginii lor oficiale de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *