Blogging, Știri & Trends
M-am inscris la Constanta Papergirl
M-am inscris la Constanta Papergirl

M-am inscris la Constanta Papergirl

Spuneam de curand ca pe 20 August 2012, la Carturesti in City Park Mall va avea loc evenimentul Constanta Papergirl, o galerie foto la comun ce se va derula pe parcursul a doua saptamani.
Astazi am iesit din vizuina ca sa-mi printez si eu lucrarile. M-am dus mai intai la magazinul Fuji Film de pe langa Tomis Mall, caci cineva imi recomandase locul caci e mai ieftin. Nu era nimic mai ieftin si nici nu puteau sa-mi printeze cum vreau eu. Tot la Arexim m-am dus.

In poza de sus vedeti si niste etichete. Eu mi-am facut propriul fisier de etichete in Corel Draw insa puteti sa vorbiti cu baietii de acolo sa va printeze ei o foaie de etichete facute acolo pe loc. Nu stiu cat costa, 2 lei poate. Hartia pe care am vrut sa-mi printeze a fost de 120 g/mp (fata de 80 g/mp cum e o coala normala de xerox). Un A4 color de 120 g/mp costa 1,75 Ron. Insa pe mine, 20 de lucrari plus etichete plus tot m-a ajuns la pretul final de 32 Ron. Poate n-am vazut eu bine ceva… Deci decat sa-mi cumpar un cocoș cu 13 Ron pe Kg, cum ma anunta ca e posibil un oarecare anunt lipit pe un oarecare stalp vazut azi prin oras, am preferat sa-mi printez poze.

M-am dus in parc, am lipit etichetele pe spatele lucrarilor, am bagat lucrarile in dosar si m-am dus sa caut Pravalia cu Carti. Am dat de aceasta librarie din intamplare. Este mai inainte de Casa Modei (in sensul spre Tomis Mall). Va recomand magazinul asta, caci are aer conditionat! E asa o racoare acolo, n-am vrut sa mai plec. E mare magazinul, m-a impresionat. M-am dus sa vorbesc cu casierita. I-am spus ca am niste poze de dat pentru Constanta Papergirl si a ramas asa impietrita si nelamurita un moment. Asa ca am ramas si eu impietrit si nelamurit. Am inceput sa explic ce si cum si a zis fata ca stie despre ce e vorba, doar ca se gandea la o cutie, in care sunt puse lucrarile, caci nu mai stie unde e. L-a intrebat si pe un tip daca stie iar el…de unde sa stie a zis. Am ezitat putin sa le dau dosarul dar le-am zis ca daca nu il pierde, il las. Sunt sigur ca n-o sa-l piarda…sper…

Mda, sunt fericit azi ca am facut asta caci n-am mai participat niciodata in modul asta la o galerie si nu a fost mare deranjul sau costul pentru a face asta. Ce sa zic, sper sa iasa bine si sa le placa oamenilor lucrarile. Am pus cateva editari in Photoshop si multe alte poze, inclusiv cu cateva din modelele mele frumoase foc: Crina, Ionela si Andreea. Deci hai ca nu e greu, implicati-va si voi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *