Blogging, Știri & Trends
Mai nou, nimeni nu mai muncește de Rusalii
Mai nou, nimeni nu mai muncește de Rusalii

Mai nou, nimeni nu mai muncește de Rusalii

Ce situație ciudată azi. Nu a fost așa niciodată însă în ultimii ani, românii și-au luat liber de absolut toate sărbătorile și toți sfinții din calendar!
Până acum câțiva ani nimeni nu le ura La Mulți Ani celor cu numele de Alexandru sau altora cu alte nume de sfinți anonimi din Calendar, dar acum totul devine motiv de sărbătoare sau timp liber oficial. Nu țin minte să fii făcut vreodată cineva ceva de Rusalii dar uite că acum…e sărbătoare națională, cu zi liberă. Nimeni nu știe probabil ce înseamnă Rusaliile (în afară de faptul că nu faci curățenie și nu speli…) dar se bucură de timpul liber.
Pe mine m-a mirat faptul că și cabinetele medicale erau închise. Am încercat azi să-mi fac radiografie la o măsea la 2 cabinete dar erau închise de Rusalii! Mai aveam o a 3-a variantă dar și aia cică era indisponibilă pe motiv de…zi liberă. Ba chiar am vrut să scot niște bani din bancomat iar în loc de bani mi-a ieșit o foaie pe care scrie printre altele: „Nicio bancnotă eliberată”. Mda, văd și eu asta! Deci dacă până și bancomatele și-au luat liber de Rusalii…

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *