Blogging, Știri & Trends
Mâine mă duc în Vama Veche
Mâine mă duc în Vama Veche

Mâine mă duc în Vama Veche

vama veche 2014

Mâine vreau să mă duc în Vama Veche. Ultima oară când am fost acolo, acum 2 ani, am fost luat de acolo în cătușe. Dar…anul ăsta să zicem că o să fie mai bine, nu?

Nu e greu să ajung acolo. Iau și eu de la Gara CFR din Constanța un Microbuz cu 10 lei până în Mangalia iar acolo aștept microbuzele ce duc în Vamă și ce te costau cândva 3 lei iar acum probabil 4,5 sau 5 lei maxim. Nu prea mă interesează Cazarea în mod normal, că stau și eu o noapte și două zile să zicem, dar ar fi fost bine dacă aș fi știut de niște oferte mai concrete și ieftine. Mâine, fiind și Folk You, o să fie totul cam ocupat oricum. Mi-ar fi plăcut să nu vin eu cu cortul meu ci să găsesc acolo un Camping cu corturi ce pot fi închiriate. Gen…să dau un 10 lei pe zi și doar să mă arunc în cort. Poate există…dar nu știu eu. Eu aș implementa asta și aș da brățări ca să-ți confirme accesul în curtea îngrădită și să ai notat numărul cortului pe ea. În caz că o pierzi, să fi dat datele din buletin.
Nu-mi plac două lucruri în mod principal vizavi de Vama Veche. Nu-mi plac cocalarii sau scandalagii (fie ei și rockeri) și nu-mi plac părerile negative ale multora (inclusiv a forțelor de ordine) cum că dacă ai venit în Vamă ai venit la scandal și destrăbălare animalică. E foarte trist că ești privit așa urât deseori când ești acolo și că nu ai o mai mare susținere pentru un sentiment de a merge undeva mai aparte, mai liber, mai natural. Vai…sex, vai…joint…serios? De când sunt românii atât de sensibili? Nu sunt, dar sunt guralivi și scandalagii degeaba. Eu n-am avut niciodată probleme în Vamă decât acum doi ani și desigur fără s-o caut eu justificat cu lumânarea, cu toate astea tot aș fi privit rău de alții că sunt acolo doar. Nu e bine. Nu ar trebui să caut să mă duc într-un weekend într-un loc și să mă îngrijorez de atâtea aspecte sociale negative reieșite din locul respectiv. Vom fi un grup mai mare cel mai probabil și poate rămânem cât de cât apropiați ca să ne distrăm mai bine. Nu știu deloc ce se întâmplă, cu ce să mă îmbrac sau câți bani să iau la mine. Dar…o să văd ce iese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *