Blogging, Știri & Trends
Manichiura la Bărbați
Manichiura la Bărbați

Manichiura la Bărbați

Ieri, prietena mea s-a ocupat puțin de mine. Mi-a găurit puțin fața, storcându-mi niște puncte de grăsime însă mi-a făcut și o manichiură de toată frumusețea.
Trec în perioada asta printr-o etapă de înfrumusețare. Deși am 76 kg la mai mult sau mai puțin 1.80 metri ai mei, vreau să mai slăbesc puțin căci simt că sunt dezechilibrat. De câteva zile caut să mănânc din nou mai puțin și mai limitat, pentru a ajuta corpul în Detoxifiere. Deci nu e vorba doar de slăbit, e vorba de un fel de reset chimic. Am mai făcut asta cândva, a dat rezultate, o să vă explic altă dată ce și cum am făcut pe tema asta. De asemenea, sunt tuns 3, parcă zici că mă duc pe front. E și asta benefică pentru o stare de Curat și Curățare sau Purificare. De mult vroiam să încerc o manichiură și uite că prietena și-a pierdut câteva ore din viață aranjându-mă puțin.

Știu știu, mulți se plâng despre astfel de îngrijiri la bărbat, însă mulți sunt oameni ai cavernelor. Eram și eu cândva un puștan mândru că-s mascul, zicând că eu niciodată nu m-aș îngriji prea tare, căci doar sunt mascul, însă mi-am schimbat părerea foarte rapid când am ajuns într-un moment anume din viața mea când mi-am dat seama că am o mutră inacceptabilă.
Mă și pensez, lucru care ziceam eu cândva că n-o să-l fac; dar când arăți ca Ed din Ed, Edd and Eddy, nu îți mai arde de pseudo-orgoliu masculin. Mulți poate m-ar numi Metrosexual, căci așa e un termen răspândit prin lume, însă eu mă consider doar îngrijit. Nu cred că-s atât de îngrijit încât să mă numesc ceva mai mult, chiar dacă în general sunt destul de germofob.
Cum ziceam, m-a „decupat” puțin prietena pe unghi. Nu te doare nimic, chiar dacă uneori sunt șanse să fii ciupit puțin și să-ți mai curgă un pic de sânge. Ți se împinge pielița în jos, te mai râcâie puțin, te decupează de pieliță și gata degetul frumos! E un proces de durată, nu e ușor să te ocupi de zece degete în modul ăsta. Poate ca băiat, dacă faci așa ceva, înțelegi mai bine de ce prietena ta dă minim 50 de lei la un salon sau la o oarecare fată pentru un asemenea proces.
E o procedură sănătoasă pentru noi. Până la urmă, avem multă piele moartă peste tot pe suprafața corpului uman. De o parte ne scăpăm fără voia noastră însă pentru o altă parte trebuie să luăm măsuri. Unde mai pui că vorbim de degete și mâini, alea pe care le băgăm în gură și în nas zi de zi. Dacă tot am avea astfel de scăpări eronate, măcar să știm că sunt curate și îngrijite!

Am făcut și un video. N-am găsit ce mp3 să pun ca să n-am probleme cu Youtube așa că am pus o piesă făcută de mine cândva în Dance E-Jay sau Fruity Loops sau ceva… Haide să vizionăm!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *