Blogging, Știri & Trends
Maraton, Semi, 13K la Via Pontica 2022 + nevoie de Voluntariat!
Maraton, Semi, 13K la Via Pontica 2022 + nevoie de Voluntariat!

Maraton, Semi, 13K la Via Pontica 2022 + nevoie de Voluntariat!

Pe scurt, există o alergare ce se desfășoară din Bulgaria în România și vice-versa. Asta în data de 4 Septembrie 2022. Adică un Maraton, Semi-maraton, 13 Km, ba chiar și o cursă populară de copii, de 2 Km. V-am mai povestit eu cândva despre acest eveniment (prin anul 2016) și au participat până acum și mulți constănțeni de-ai noștri…

Pe mediu, e nevoie și de voluntari. Dintr-un comunicat, vă redau următoarele informații:

La finalul verii avem o oportunitate de voluntariat la 2 Mai – Vama Veche pentru duminică, 4 septembrie pentru competiția maratonul transfrontalier Via Pontica între Bulgaria, plaja Krapeț, Duranculak și România, 2 Mai, Vama Veche. Evident, la cerere poți fi voluntar și pe partea bulgară. În principiu este nevoie de voluntari pentru hidratare, direcționare traseu la 2 Mai, Vama Veche sau zona de start din 2 Mai. Se asigură decont transport (mai ales dacă vă grupați mai mulți în mașină) sau decont bilet microbuz din Constanța, mâncare și un kit pentru voluntari. Persoana de contact direct: Ivan Radev (organizator – comunicare în limba română).
Profil: https://www.facebook.com/iradev

Pe larg, descoperiți despre eveniment și despre cum puteți concura, accesând pagina https://viapontica.eu/ro/site/competition?id=29

Clubul Pasul Verde are plăcerea de a vă invita la Maratonul Transfrontalier Via Pontica, eveniment ce va avea loc în acest an pe 4 sept. 2022, o alergare desfășurată fără frontiere pe litoralul Mării Negre.

Evenimentul oferă trei probe pentru alergătorii amatori sau profesioniști – pe distanța de 42, 21 sau 13 kilometri – dar și o alergare de 2 kilometri destinată copiilor. Concurenții înscriși la probele scurte,  cea a copiilor de 2 kilometri, dar și cea de cros pe distanța de 13 kilometri nu vor trece granița cu România. Participanții înscriși la proba de maraton pe distanța de 42 de kilometri vor parcurge întregul traseu dus și întors.

Linia de sosire pentru toate probele este pe plaja din apropiere localității bulgare Krapeț. Acolo va fi și startul la probele de 42, 13 și 2 kilometri. Singurul start din România este cel al probei de semimaraton, pe distanța de 21 de kilometri. Acesta se va da în localitatea 2 Mai din județul Constanța. Organizatorii vor asigura transport cu autocare din Bulgaria pentru participanții înscriși la proba de 21 de kilometri până la locul de pornire din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *