Blogging, Știri & Trends
Maxi Taxi Constanta: Transporta cartofi…prajiti
Maxi Taxi Constanta: Transporta cartofi…prajiti

Maxi Taxi Constanta: Transporta cartofi…prajiti

maxi taxi gms aglomerat
foto via cugetliber.ro

Stiam cu totii ca GMS-urile noastre transporta cartofi, insa uite ca mai nou ii si prajeste. Desigur, pe absolut nimeni nu socheaza si nu mira asta. Socul e ca nimeni nu face nimic.

Sambata a avut loc un incident, un maxi taxi de pe ruta 305 pur si simplu a luat foc. Uitati-va si voi in ce hal a luat foc! In momentul respectiv, se aflau 15 pasageri inauntru si nu stiu cum au reusit sa iasa toti (caci usa din spate era inchisa) insa au iesit si n-au patit nimic.In primul rand, mentionez ca GMS-urile sunt catalogate ca masini ce transporta cartofi tocmai din anul 2001 sau de cand au aparut pe strazile Constantei. Asta se zice deoarece soferii conduc neglijent si te si forteaza sa te inghesui cu multa alta lume. De asemenea, se spune ca transporta cartofi caci se stie ca masinile de Maxi Taxi ale celor de la GMS au fost masini de transport legume si fructe, modificate ulterior pentru a transporta pasageri. Adica e mai ieftin sa cumperi masini de astea si sa le modifici decat sa iei microbuze decente.

Se spunea in presa ca se fac controale. Lucrul acesta este evident o minciuna si de ani de zile autoritatile isi dovedesc incompetenta. Zeci daca nu sute de reclamatii au fost depuse de-a lungul timpului impotriva soferilor sau a conditiilor de transport de pe GMS, insa uite ca nu se face nimic inca si uite ca se ajunge la asemenea situatii periculoase.

Ironia face ca unul din marile anunturi din presa de rang de Mihai Viteazul sa fie lansat cu o zi-doua inainte de acest incident, un anunt care spunea ca autoritatile au declansat un control de amploare impotriva soferilor de Maxi-Taxi. Este evident un esec grosolan.

Alte situatii des intalnite pe Maxi Taxi impotriva carora nu lupta nimeni sunt: soferul care vorbeste la telefon sau soferul badaran care mai mai ca loveste pasagerul, usa automata etern defecta, problemele tehnice des aparute, samd.

Este de apreciat ca pretul biletului este ieftin (2ron) insa este pacat ca si aici se aplica vorba „cat dai atat face”. Chiar si asa, pentru 2 lei ar trebui sa primesti un minim de decenta si siguranta, nu asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *