Blogging, Știri & Trends
McMic, ieșire la filmul de Miercuri prin Doors și o viitoare întâlnire cu bloggerii
McMic, ieșire la filmul de Miercuri prin Doors și o viitoare întâlnire cu bloggerii

McMic, ieșire la filmul de Miercuri prin Doors și o viitoare întâlnire cu bloggerii

Astăzi mă cam plictiseam pe acasă, așa că mai pe seară am ieșit și eu prin oraș. 
Am zis mai întâi să mă duc pe la McDonald’s din Tomis Mall că doar acolo îmi place să mă duc pentru un McPuișor. Asta mi-am și cumpărat dar am luat și un McMic căci prea m-a enervat reclama aia sâcâietoare de la tv. Costă vreo 4,5 Ron deci nu e bine. McPuișorul e 3,30 Ron parcă. McMic-ul e o chiftea turtită cu o dungă pe mijloc iar micul e un disc turtit de asemenea cu puțin muștar peste el. Nu e grozav deloc dar nici oribil. Nu merită însă să dai banii pe așa ceva.
Mă gândeam să trec și pe la Club 13 să văd și eu cum e dar mi-am amintit de Filmul de Miercuri organizat de cei de la Mișcarea Culturală Constanța în Club Doors. De pe net aflam că începe la 19:00 dar cică filmul pornea la 18:00. Am ajuns acolo la 18:30 și nu începuse încă. Mi-am dat seama că desigur m-au așteptat pe mine. Filmul de azi s-a numit Paths of Glory și este o producție din anul 1957. Prezintă povestea unui atac francez sinucigaș pe front împotriva germaniilor. Pentru că mulți din soldați s-au întors înapoi în bază, Generalul lor i-a acuzat de lașitate și trădare. Ca să nu îi judece pe toți și să iasă situația prea absurdă, s-au ales doar 3 soldați în mod aleator din fiecare companie și au fost condamnați la moarte. Este un film bine regizat și rapid în acțiune. Durează o oră jumate. Ce-i drept, intriga am observat-o mai greu căci am intrat în vorba cu una din cele mai frumoase fete pe care le-am văzut vreodată.
M-am dus să-mi mai cumpăr o bere și când m-am întors, ospătărița frumoasă pe care chiar o urmăream din când în când m-a strigat pe nume și m-a întrebat dacă o mai cunosc. Mă uitam mirat la ea și rușinat în același timp că o fată frumoasă, brunetă cu ochi superbi mă întreabă pe mine dacă o mai cunosc iar eu nu știu. Desigur, am dat-o în diverse, că mă lasă memoria, hihi huhu, când și cealaltă ospătară blondă de lângă mine mă întreabă dacă măcar pe ea o recunosc. Aualeu, două! Îmi aduce aminte de tinerețea mea, când ieșeam prin parc cu o fată și ajungeam să mă pup pe obraz cu vreo 12 căci…ne cam știam cu toții prin cartier. Pe cealaltă ospătăriță am recunoscut-o însă. Îi știu și nume și prenume căci am fost la Liceu cu ea și am mai vorbit și pe Facebook acum doi ani, trei. Fata misterioasă însă n-o recunoscusem dar îl cunoșteam pe fratele ei și pe sora ei. Își mai făceau treaba fetele, îmi mai țineau companie uneori, a fost o situație aparte și mi-a făcut seara mult mai bună.
Stând în Doors, după film, am adorat atmosfera. Clubul meu preferat de cândva era fix Doors, înainte să se mute de lângă Teatrul Fantasio. Apoi locul 1 a fost luat de Phoenix, mai exact Phoenix 2, căci e intim, cu muzică bună dar și prețuri ok. După o seară petrecută în noul Doors într-o atmosferă simplă de pub, mi-am schimbat părerea. Credeam că s-a transformat strict în club dar nu e așa iar prețurile sunt foarte bune. O bere draft Ursus la 400ml costă 5 Ron, o sticlă Ursus la 500ml costă 6 ron. Mai sunt alte beri la 6 Ron, cafele la 5-7 Ron, ceai la 5-7 Ron, multe produse la 4-7 Ron! Este foarte bine. Așadar, poate Vinerea asta, când își ia lumea salariul, poate ieșim mai mulți bloggeri aici. Facem o rezervare, avem muzică bună, localul arată de-a dreptul cochet și excelent, ospătărițele sunt frumoase și rapide (nu toate nu mereu)…ce să mai vrem? Deci, Cătălin Nicolescu, Puștiul, Iamntz, Vali, Sagi, Nelida, Serghei, restul…ne vedem acolo Vinerea asta? 
p.s. Pe Facebook mai există aparent și CTbloggers, un grup de bloggeri constănțeni pierdut în spațiul virtual. Poate ne onorează și aceștia cu prezența și poate ne unim cu toții în același grup de pe Facebook făcut acum mult mai mult timp.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *