Blogging, Știri & Trends
Modificari pe joe’s blog
Modificari pe joe’s blog

Modificari pe joe’s blog

Zilele astea m-am ocupat ceva mai mult de online. Mi-am „reparat” Constanta City, mi-am facut curatenie prin Facebook si Messenger, ba chiar si acest blog a suferit mari modificari.
Avand in vedere regula de aur din poza de mai sus, am decis sa-mi sterg multe din articolele ce ma definesc mai bine ca persoana. E greu sa conturezi felul unui om printr-un blog si e si mai greu cand altii iau informatiile gasite si cauta sa te defineasca strict pe baza lor. Apoi e greu sa arati cat de mult te-ai schimbat cand porti in continuare un bagaj anume in vazul lumii. Drept urmare, din vreo peste 2500 de articole, am ramas cu vreo 700 si ceva. Am sters de asemenea toate comentariile, pentru a-mi reseta eficient modul de gandire pe blog.  Usor usor vor revenii ele, nu va sfiiti sa va repetati daca e cazul.
Toate articolele si comentariile aferente sunt de fapt salvate pe joienegru2, o copie a acestui blog pe care as pune-o la dispozitie doar „faniilor” adevarati, insa inca ma mai gandesc la un mod de a face asta, caci momentan nu am solutii. Probabil, alte lucruri mult mai personale, le voi scrie acolo…macar pentru mine. Repet, eu imi citesc blogul foarte des si ma ajuta de la an la an sa trag concluzii si sa-mi reamintesc despre modul meu de gandire vizavi de multe lucruri. Unde mai pui ca tot ce-mi place in online notez pe blog, deci daca apas pe categoria „funny”, chiar o sa rad copios.
Am cautat sa repar link-urile stricate si in mare parte am rezolvat asta. Mai am de verificat arhiva din anii 2008 si 2009.
Cred ca noul blog va schimba mentalitati. Multi o sa uite despre multe articole, cum au si facut-o deja si o sa ma trateze din nou intr-un mod echidistant, nemaistiind daca eram „rau” sau „bun”. In cel mai rau caz, o sa am mai putin „critici”. Stiu ca uneori o meritam si imi cer scuze ca sunt nervos si incapatanat, insa ma mai schimb cu timpul si poate din acest motiv am decis sa fac asemenea modificari.
Daca tot cititi blogul asta, aruncati-va un ochi pe categorii, plimbati-va prin arhiva! Cred ca v-ar surprinde multe articole gasite aici, nescrise de mine neaparat. Have fun.

[LE] Mai 2013

Am readaugat o mare parte din articole. Daca ma suparati, iau eu alte masuri, vad eu… Esenta ramane, asa ca nu va ingrijorati!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *